فراغت نامه های نخستین دور برنامه یک ساله فوق دیپلوم در رشته تغذی توزیع شد
فراغت نامه های نخستین دور برنامه یک ساله فوق دیپلوم در رشته تغذی امروز در پوهنتون علوم طبی کابل ابو علی ابن سینا توزیع شد.
در محفلی که به این مناسبت در تالار پوهنتون علوم طبی کابل برگزار گردید؛ داکتر احمد سیر مهجور معین مالی و اداری وزارت تحصیلات عالی، داکتر نسرین اوریا خیل رییس شورای طبی افغانستان، بشیر حمید رییس طب وقایوی وزارت صحت عامه، روسای وزارت تحصیلات عالی، داکتر موسوی رییس دفتر موسسه کانسل سانته، هیات رهبری و شماری از استادان پوهنتون علوم طبی کابل حضور داشتند.
داکتر احمد سیر مهجور معین مالی و اداری وزارت تحصیلات عالی ضمن تبریکی به فارغان یاد شده و قدر دانی از موسسه کانسل سانته و اتحادیه اروپا، راه اندازی برنامه یاد شده را یک گام موثر در رابطه به رشد و تقویت دانش و علم و ارتقای ظرفیت استادان خواند .
معین مالی و اداری وزارت تحصیلات عالی همچنان روی نیازمندی های جامعه صحبت نموده گفت :"وقتی که در جامعه مدرن به مردم احترام می گذاریم باید نیاز و مشکل مردم را بررسی نموده و آنرا در یک چارچوب قانونمند سازیم؛ زیرا مساله تغذی در تمام سیمای قشر آسیب دیده، فقیر و بیچاره مشاهده می شود. "
اقای مهجور همچنان با اشاره به اهمیت و ارزش جایگاه علم و دانش در کشور؛ از فارغان خواست تا تمام موارد که از این برنامه در این محیط علمی و اکادمیک فرا گرفته اند طی یک سمینار در این پوهنتون و سپس به تمام پوهنتون های ولایات گسترش دهید.
داکتر نسرین اوریاخیل رییس شورای طبی افغانستان گفت؛ افغانستان از جمله کشور های است که بلند ترین آمار سوی تغذی قد کوتاهی و کم خونی بسیار بلند دارد وی اضافه کرد:" کشور وقتی رشد خوب میکند که مردم مغز پر انرژی و پر تفکر داشته باشند. "
به گفته پوهاند دکتور نجیب الله امرخیل معاون علمی پوهنتون علوم طبی کابل به تعداد 25 تن از داکتران طب از شفاخانه های مهم شهر کابل، شفاخانه های تدریسی پوهنتون علوم طبی کابل و بخش تغذیه وزارت صحت عامه به شکل داخل خدمت در برنامه متذکره که دروس شان توسط استادان پوهنتون علوم طبی کابل و سایر استادان همکار پیش برده میشد.
در محفل فراغت این برنامه، داکتر بشیر حمید رییس طب وقایوی وزارت صحت عامه نیز گزارش فعالیت های وزارت صحت عامه را در مبارزه علیه سوتغذی در کشور ارائه نمود.