در جامعه ما تا کنون در مورد تاثیر گذاری بخش های مختلف هنر روی فکر، اخلاق و تربیه جامعه معلومات کافی داده نشده است.
این مطلب را دکتور لطف الله خیر خواه معین علمی وزارت تحصیلات عالی در مراسم افتتاحیه کلستر دور نخست بازنگری و انکشاف نصاب تحصیلی رشته های مربوط به پوهنځی هنر های زیبا نهاد های تحصیلی کشور بیان داشت.
وی گفت: « در جامعه ما تا کنون روی تاثیرگذاری نقش تربیتی و اخلاقی هنر و فنون طوری که لازم است معلومات کامل ارایه نگردیده است. »
وی اضافه نموده گفت این مسئولیت ماست تا در رابطه به شناخت و هنر و فن مطابق ارزش های دینی و ملی خویش و تاثیرات آموزشی و تربیتی آن بالای فکر و ذهن جامعه بحث و آن را برجسته سازیم.
سپس مفتی عبدالرؤف فراهی رئیس نصاب تحصیلی وزارت تحصیلات عالی ضمن ابراز خوشی از تدویر کلستر متذکره گفت که در کلستر دور اول بازنگری و انکشاف نصاب تحصیلی، ۱۳ دیپارتمنت پوهنځی هنر ها شامل می باشد که طی ۵ روز استادان شامل در برنامه روی آن کار خواهند کرد.
وی همچنان در مورد هنر و فن نیز صحبت نموده گفت که دین مبین اسلام برای هر بخش مطابق نیازمندی های جامعه اصول و رهنمود های جداگانه تعیین نموده است که بخش هنر و فن نیز از آن مستثنی نمی باشد.
پوهندوی داود شاه فاروق عضو کمیسیون ملی نصاب تحصیلی، پیرامون تقسیمات کلستر های فرعی، معرفی اعضای اشتراک کننده، تعیین رئیس، معاون و منشی های کلستر های فرعی و ایجاد گروپ ارتباطی میان اعضا معلومات همه جانبه ارایه نمود.
قابل ذکر است که از آغاز حاکمیت امارت اسلامی در افغانستان، وزارت تحصیلات عالی به همکاری ادارات ذیربط، روی بازنگری و انکشاف تعداد کثیر از رشته های تحصیلی کار نموده که این پروسه همچنان ادامه دارد.