جلسه شورای رهبری وزارت تحصیلات عالی دایر شد

baqir_admin
سبت, مايو 22 2021 3:41 صباحا
ل

جلسه نوبتی شورای رهبری وزارت تحصیلات عالی تحت ریاست دکتور عباس بصیر وزیر تحصیلات عالی دایر شد.

در آغاز این جلسه ضمن تقبیح حوادث اخیر تروریستی در کشور به ویژه در ولایت لوگر و مکتب سید الشهدا در کابل، برای شهدای این حوادث بهشت برین و برای زخمیان شفای عاجل از دربار ایزد منان استدعا گردید.

طبق اجندا طرح معادلت اسناد ماستری با پروژه متقاضیان شمولیت در کادر علمی که از سوی هیأت موظف ریاست های ارزیابی و معادلت اسناد تحصیلی بیرون مرزی و تقرر و ترفیعات علمی در روشنی مادۀ 32 قانون تحصیلات عالی ملکی تهیه و از جانب شورای معینیت امور علمی نیز تائید گردیده بود، در جلسه مطرح و بعد از بحث های همه جانبه به اکثریت آرا مورد تائید قرار گرفت.

همچنان در این جلسه کتاب نقشه راه صلح که از جانب جلالتمآب رئیس جمهور کشور تالیف گردیده است به اعضای جلسه معرفی گردید.

دکتور عباس بصیر وزیر تحصیلات عالی ضمن آنکه در رابطه به نوشته های مفید و ارزشمند جلالتمآب رئیس جمهور کشور صحبت نمود، به ریاست های مربوطه هدایت داد تا به شمول اثر متذکره، آثار مطبوع که از جانب مقام عالی ریاست جمهوری نشر می گردد، با نهاد های تحصیلی شریک ساخته شود و طی سیمینار ها و کنفرانس های علمی روی آن بحث صورت گرفته و نتایج آن بعد از توحید با اداره امور ریاست جمهوری شریک گردد.

قابل ذکر است که کتاب نقشه راه صلح هفته قبل با حضور داشت معین علمی این وزارت در دفتر ریاست عمومی ادارۀ امور تحت نظر محترم فضل محمد فضلی رییس عمومی اداره امور رونمایی گردیده و به ادارات ذیربط وظیفه سپرده شده بود تا این اثر را با نهاد های تحصیلات عالی شریک ساخته و نظریات و پیشنهادات جامعه اکادمیک کشور را به منظور غنامندی هر چه بهتر این پروسه ملی با مقام عالی ریاست جمهوری ارایه نمایند.

Latest news

أربعاء, مارس 05 2025 11:26 صباحا
Background image

انعقد اجتماع مجلس قيادة وزارة التعليم العالي برئاسة شيخ الحديث المولوي نداء محمد نديم.

 

في بداية الاجتماع، تحدث الوزير القائم بأعمال وزارة التعليم العالي عن فضائل شهر رمضان المبارك، وقال: إن شهر رمضان المبارك هو شهر الصبر والإخلاص والصدقة، ويجب مساعدة المسلمين المحتاجين. . .

جمعة, فبراير 28 2025 4:28 صباحا
Background image

التقى وزير التعليم العالي شيخ الحديث المولوي نداء محمد نديم، في مكتبه الرسمي مع نائب ممثل اليوناما، أندريکا راتوات.

 

رحب معالي الوزير بنائب ممثل اليوناما، قائلا: "يسرني أنكم ترون الوضع الحقيقي لأفغانستان عن قرب، وهذا أمر في غاية الأهمية لكي يصل الواقع الحقيقي لأفغانستان إلى المجتمع الدولي."

 

أضا. . .

BACK TO NEWS