به منظور معرفی سیستم مدیریت آموزشی تحصیلات عالی (HEMIS) و چگونگی تهیه کورس های دریچه آموزشی (HELP)، ورکشاپ سه روزه برای شماری از استادان نهاد های تحصیلی دایر شد.
این ورکشاپ که در پوهنتون پولی تخنیک دایر ګردیده است 30 تن از استادان پوهنتون های کابل و هرات در آن اشتراک نموده اند، از سلسله ورکشاپ های است که از سوی ریاست انکشاف برنامه های علمی وزارت تحصیلات عالی دو مرحله آن قبلاً برگزار گردید.
هدف از برگزاری ورکشاپ یاد شده معرفی سیستم مدیریت آموزشی وزارت تحصیلات عالی و آشنایی استادان نهاد های تحصیلی کشور با طرز تهیه و تطبیق کورس های داخلی آنلاین یا دریچه آموزشی می باشد.
پوهنوال غلام دستگیر خاورین مشاور علمی معینیت علمی وزارت تحصیلات عالی در رابطه به اهمیت و مزایایی سیستم یاد شده گفت که دریچه آموزشی یا کورس های داخلی آنلاین (HELP) به محصلان کمک می کند تا در هر زمان و مکان به لکچر های استادان شان از طریق دریچه آموزشی، دسترسی داشته باشند.
وی همچنان گفت که به همت وزارت تحصیلات عالی سیستم مدیریت آموزشی وزارت تحصیلات عالی نیز ساخته شده که در گام نخست به این سیستم انکشاف داده خواهد شد؛ بعداً از طریق برگزاری چنین ورکشاپ ها اساتید نهاد های تحصیلی با آن آشنایی پیدا نموده و در نتیجه با نظارت مستمر سیستم غنی و به کمال خواهد رسید.
به گفته پوهنوال خاورین وزارت تحصیلات عالی همه ساله ورکشاپ های آموزشی در بخش آموزش الکترونیکی یا e-learning را دایر می کند که ورکشاپ متذکره سومین مرحله از سه ورکشاپ در سالجاری می باشد که با استادان شامل در ورکشاپ حاضر مجموعاً 90 تن اعضای کادر علمی از آن مستفید می شوند.
قابل ذکر است که در این ورکشاپ سه روزه از سوی پوهنوال دوکتور صدیق الله بارکزی، پوهنیار وثیق الله شریفی و پوهنیار سید الهام سادات برای استادان شامل ورکشاپ در رابطه به مدل های آموزش الکترونیک، طرز استفاده از عناصر بصری در ارایه مطالب، ضبط جلسات درسی در برنامه مایکروسافت پاورپاینت و سایر موضوعات ضروری به صورت نظری و عملی مععلومات ارایه خواهند شد .
شنبه مورخ:
۲۸ جمادی الاول ۱۴۴۶ هـ.ق
۱۰ قوس ۱۴۰۳ هـ ش
۳۰ نوامبر ۲۰۲۴ م