انستیتوت امراض صدری قلبی و وعایی پوهنتون طبی کابل پس از حاکمیت ا.ا.ا دستآورد های قابل ملاحظه داشته است

نستیتوت امراض صدری قلبی و وعایی پوهنتون طبی کابل پس از حاکمیت ا.ا.ا دستآورد های قابل ملاحظه داشته است که بر اثر تلاش های رهبری و پرسونل صحی این انستیتوت، زمینه های بهتر تشخیص و تداوی برای هموطنان عزیز مهیا گردید.
هم چنان بر اثر زحمات مستدام پرسونل فعال این انستیتوت، با تجهیز عملیات خانه، علمیات (PDA) را آغاز نمود. به همین ترتیب جهت آمادگی برای عملیات باز قلب، برنامه های مختلف آموزشی را برای پرسونل طبی این انستیتوت راه اندازی نموده و ماشین مربوطه این عملیات را Heart lung نیز خریداری و نصب نمود. برعلاوه ماشین متذکره، ماشین انستیزی، چراغ های عملیات خانه و ده ها سامات آلات دیگر نیز خریداری گردیده است که در حال حاضر بخش عملیات باز قلب، با تمام وسایل تجهیز و آماده فعالیت می باشد.
انستیتوت صدری قلبی و وعایی در همکاری با رهبری وزارت تحصیلات عالی در این مدت توانست که به ارزش 49 میلیون افغانی سامان آلات بی سرنوشت را که شامل ماشین های ETO و دیالایزس Electro cautery, sternal saw cardiac monitor و سایر وسایل مهم می باشند، به بهره برداری بسپارد.
این انستیتوت در اوایل دارای 30 بستر بود که بر اثر تلاش های مسئولان مربوطه به 50 بستر افزایش یافت. به همین ترتیب جهت عرضه خدمات بهتر صحی و تشخیصی؛ به تجهیز لابراتوار توجه همه جانبه صورت گرفت و ماشین آلات از قبیل هیماتولوژی، هورمونی، بیوشیمی و سایر تجهیزات جدید خریداری و در خدمت هم وطنان عزیز قرار داده شد.