ریاست تکنالوژی معلوماتی وزارت تحصیلات عالی، نشستی را به هدف عرضه خدمات بهتر انترنیتی و ایجاد هماهنگی های بیشتر با ریاست انکشاف برنامه های علمی برگزار نمود.

nasir_admin
یکشنبه ۱۴۰۱/۴/۱۲ - ۱۱:۵۷
sgdg

ریاست تکنالوژی معلوماتی وزارت تحصیلات عالی، نشستی را به هدف عرضه خدمات بهتر انترنیتی و ایجاد هماهنگی های بیشتر با ریاست انکشاف برنامه های علمی برگزار نمود.

ریاست تکنالوژی معلوماتی وزارت تحصیلات عالی، مسؤلیت عرضه خدمات مرتبط به انترنت و تکنالوژی را به همه ریاست های این وزارت و پوهنتون های دولتی به عهده دارد.

انجنیر احمد ضیاء جبارخېل رئیس تکنالوژی معلوماتی گفت که، برای حل چالش ها و ایجاد هماهنگی ها میان ریاست های مرکزی این وزارت نشست های مشترک را آغاز کردیم. آقای جبارخیل اضافه نمود که ما در کنار عرضه خدمات دیگر در سال 1401 به همه ریاست های مرکز سیستم مدیریت معلوماتی MIS را ایجاد نمودیم.

همچنان، انجنیر روح الله روحانی رئیس انکشاف برنامه های علمی، روی ایجاد هماهنگی های بیشتر میان ریاست ها تأکید کرده گفت که ما برای یک هدف و یک دولت کار می کنیم و همکاری میان یک دیگر به فعالیت های ما رونق می دهد.

قابل یاد آوری است که پیش از این، ریاست تکنالوژی معلوماتی نشست های مشترک را با ریاست های مالی و حسابی، تضمین کیفیت و اعتباردهی و منابع بشری را نیز برگزار نموده بود.

آخرین اطلاعیه ها

یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۹ - ۴:۱۷
Background image
یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۲ - ۱۱:۶
Background image

اطلاعیه تصمیم اعطای قرارداد

 

بدین وسیله به تأسی ازفقره (2) ماده چهل و سوم قانون تدارکات به اطلاع عموم رسانیده می شود، وزارت تحصیلات عالی در نظر دارد، قرارداد پروژه اعمار دواخانه شفاخانه های کادری مرکز و ولایت . . .

بازگشت به اطلاعیه ها

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۷ - ۱۱:۳۳
Background image

برنامه های جدید دوکتورا، ماستری و لیسانس طی جلسه شورای عالی وزارت تحصیلات عالی ایجاد شد

 

نشست شورای عالی تحصیلات عالی به ریاست محترم شیخ الحدیث مولوی نداء محمد ندیم وزیر این وزارت، با عضویت معین صاحبان وزارت های اقتصاد، مالیه و معارف، هیآت رهبری پوهنتون های مرکزی و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۳ - ۱۵:۵۵
Background image

کنفرانس داخلی سه روزه «انقلاب صنعتی برای توسعه پایدار افغانستان» با ارایه مقالات در پوهنتون البیرونی به پایان رسید

 

کنفرانس داخلی سه روزه که از سوی وزارت تحصیلات عالی در پوهنتون البیرونی کاپیسا آغاز شده بود، با مراسم اختتامیه که در آن داکتر فاروق اعظم مشاور وزارت انرژی و آب، نمایندگان وزارت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۱ - ۱۳:۵
Background image

کنفرانس داخلی «انقلاب صنعتی برای توسعه پایدار افغانستان» در پوهنتون البیرونی آغاز شد

 

در مراسم افتتاحیه کنفرانس یاد شده، وزیر تحصیلات عالی، وزیر صنعت و تجارت، معین علمی وزارت تحصیلات عالی، معاون والی ولایت کاپیسا، شماری از رییس صاحبان وزارت های صنعت و تجارت و تحصیلات. . .

BACK TO NEWS