سرپرست وزارت تحصیلات عالی با کارمندان وزارت عید مبارکی نمود

Azizorayakhel.admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۵/۱۳ - ۱۱:۴۱
ش

توجه به اصول و مقررات اداری و برخورد نیک با مراجعین از جمله مکلفیت های هر مامور خدمات ملکی بوده و پابندی به آن ضروری و لازمی می باشد.

این مطلب را پوهنمل عبدالتواب بالاکرزی معین علمی و سرپرست وزارت تحصیلات عالی در جریان عید مبارکی با کارمندان دفاتر مرکزی وزارت تحصیلات عالی و جویایی احوال شان، بیان داشت.

پوهنمل بالاکرزی در حالیکه شماری از اعضای هئیت رهبری این وزارت وی را همرای میکردند، از کارمندان ادارات مرکزی این وزارت خواست تا اصول و مقررات که در قانون خدمات ملکی صراحت دارد بصورت جدی مراعت نموده و وظایف محوله شان را به وجه احسن انجام دهند.

وی همچنان توجه به نظافت محیط کاری، سرسبزی، پابندی به حاضری و دقت در نظم و دسپلین اداره را از اوصاف کارمندان مسوولیت پذیر عنوان نموده بر رعایت آن تاکید ورزید.

آخرین اطلاعیه ها

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۱۰ - ۴:۴۶
Background image

اعلان تدارکات

فورم شمارهP_ 01

آمریت تهیه و تدارکات ریاست پوهنتون کابل پروژه ترمیم اساسی یک باب تعمیر در مربوطات آمریت خدمات، و ترمیم یک باب تشناب و وسایل یک باب اتاق معاونیت مالی و اداری ریاست . . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۱ - ۶:۷
Background image

اطلاعیه عام تصمیم اعطای قرارداد

 

بدین وسیله به تأسی از فقره (2) ماده چهل و سوم قانون تدارکات به اطلاع عموم رسانیده می شود، وزارت تحصیلات عالی در نظر دارد، پروژه ترمیمات (6) عراده وسایط مربوط پوهنتون اسلامی بین . . .

بازگشت به اطلاعیه ها

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۱ - ۱۰:۵۷
Background image

به ارزش ۴ میلیون افغانی، پروژه ی برق آفتابی ۶۰ کیلو وات، در موسسه تحصیلات عالی دایکندی تکمیل و به بهره برداری سپرده شد.

به گفته مسوولان این نهاد تحصیلی؛ با تکمیل این پروژه، برق دوامدار ارزان به دست آوردیم که قبل از این، به قیمت گزاف از برق جنراتور استفاده می نمودیم.

چهارشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۱ - ۷:۴۵
Background image

محصلان ممتاز پوهنتون کابل با حضورداشت سرپرست وزارت تحصیلات عالی مورد تقدیر قرار گرفتند

 

در مراسمی که به همین مناسبت در پوهنتون کابل برگزار شد، محترم شیخ الحدیث مولوی نداء محمد ندیم سرپرست وزارت تحصیلات عالی، چنین محافل را بخشی از سلسله برنامه های علمی خوانده و در خطاب. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۹ - ۱۷:۴۲
Background image

نماینده خاص کشور مالیزیا و هیئت همراهش با سرپرست وزارت تحصیلات عالی دیدار نمودند.

 

در آغاز این دیدار محترم شیخ الحدیث مولوی نداء محمد ندیم سرپرست وزارت تحصیلات عالی ضمن خوش آمدید گویی به نماینده خاص کشور مالیزیا و هیئت همراه شان، پیرامون پیشرفت ها و تحولات اخیر. . .

BACK TO NEWS