نشست ویژه شورای رهبری وزارت تحصیلات عالی به هدف تعقیب امورات کاری این وزارت، تحت ریاست شیخ الحدیث مولوی نداء محمد ندیم سرپرست وزارت تحصیلات عالی دایر شد

ameen_admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۴/۳ - ۴:۲۸
fgdfgdgdf


در آغاز نشست سرپرست وزارت تحصیلات عالی ضمن تبریکی عید گذشته به اعضای شورای رهبری، از برگزاری روز های مبارک عید در فضای امن و پایان یافتن آن بدون هیچ نوع مشکلات ابراز خوشی کرد.
نامبرده با اشاره به تعقیب جدی کارها گفت: «ما در امتحان سخت الله متعال قرار داریم و برای مسوولیت های که به ما سپرده شده، از ما سوال خواهد شد.» وی مسوولان را به مسوولیت های شان متوجه کرده گفت که در کنار امور کاری روزانه سال جاری، باید کار های مهم به گونه ای جدی تعقیب شود و به شکل بهتر پایان یابد.
سپس اعضای شورای رهبری مطابق آجندا روی ارزیابی و تعقیب امور عملی کار های مهم و بنیادی در نهاد های تحصیلی و ادارات مرکزی، تعقیب و عملی سازی توافقات با وزارت خانه ها و ادارات دیگر، تجهیز پوهنتون ها و رسیدگی به مشکلات آنها، ایجاد زمینه برای محصلان خلاق، بلند بردن ظرفیت های استادان، نتایج کنفرانس های علمی و در رابطه به ارایه تحصیلات با کیفیت در کشور بحث و گفتگو صورت گرفت .
همچنان به منظور پی گیری موضوعات یاد شده کمیته های ایجاد شد و به مسوولان وظیفه سپرده شد تا امور مربوطه را به گونه جدی تعقیب کنند. 

آخرین اطلاعیه ها

سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۲/۱۴ - ۷:۱۶
Background image

اطلاعیه عام تصمیم اعطای قرارداد

 

بدین وسیله به تأسی از فقره (2) ماده چهل و سوم قانون تدارکات به اطلاع عموم رسانیده می شود، وزارت تحصیلات عالی در نظر دارد، پروژه تهیه وتدارک ماشین آلات مورد ضرورت مطبعه ریاست اطلاعات . . .

بازگشت به اطلاعیه ها

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۲۳ - ۵:۲۷
Background image

تفاهم‌نامه همکاری های دوجانبه میان وزارت های تحصیلات عالی و زراعت، آبیاری و مالداری .ا.ا.ا امضاء شد.


 هدف از امضاء تفاهمنامه یاد شده  شریک‌ کردن تجارب تحقیقاتی و فراهم‌سازی زمینه کارهای عملی برای محصلان نهاد های تحصیلی می باشد. در مراسم امضای این تفاهم‌نامه یاد شده، که در وزارت زراعت،. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۲/۱۴ - ۱۴:۳۲
Background image

جلسه شورای رهبری وزارت تحصیلات عالی تحت ریاست شیخ الحدیث محترم مولوی نداء محمد ندیم سرپرست وزارت تحصیلات عالی امروز دایر شد.

 

در آغاز جلسه سرپرست وزارت تحصیلات عالی در مورد فضیلت ماه مبارک رمضان صحبت نموده گفت که ماه مبارک رمضان ماه صبر، اخلاص و صدقات می باشد و لازم است که مطابق دستورات دین اسلام با. . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۱۲ - ۹:۵۸
Background image

تفاهمنامه همکاری های دو جانبه میان وزارت تحصیلات عالی و اداره ملی حفاظت محیط زیست امضاء شد

 

این تفاهمنامه که از سوی شیخ الحدیث مولوی نداء محمد ندیم سرپرست وزارت تحصیلات عالی و مولوی مطیع الحق خالص رییس عمومی اداره ملی حافظت محیط زیست به امضاء رسیده است هدف از آن استفاده. . .

BACK TO NEWS