هیئت عالی رتبه وزارت های تحصیلات عالی و معارف ا.ا.ا با معین وزارت معارف روسیه در مورد گسترش همکاری های علمی بحث و گفتگو کردند.

naser_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۱ - ۱۰:۳۳
Zfvhjjgfc

 

شیخ ضیاء الرحمن الاریوبی، معین علمی وزارت تحصیلات عالی، مولوی سخا الله سعید معین وزارت معارف و هیئت همراه شان در حاشیه سومین فورم بین المللی وزرای تحصیلات عالی و معارف در شهر کازان، جمهوری تاتارستان فدراتیف روسیه، با معین معارف کشور روسیه دیدار و در مورد همکاری های مختلف علمی و همچنان امضای توافقنامه های دوجانبه علمی صحبت کردند.

 

در این دیدار، هر دو طرف علاقه‌مندی شان را برای تبادل تجارب با یکدیگر ابراز نموده، در مورد امضای توافقنامه ها، پروتکل‌ها و قراردادهای همکاری های مشترک میان پوهنتون های افغانستان و روسیه بحث و تبادل نظر نمودند.

 

معین وزارت معارف کشور روسیه گفت که پوهنتون های روسیه از گذشته با پوهنتون های افغانستان توافقنامه های دارند که در مقابل شیخ ضیاءالرحمن الاریوبی معین علمی وزارت تحصیلات عالی طی صحبت های خویش گفت: «بهتر است که توافقنامه های یاد شده دوباره بازنگری گردد، تا مطابق خواست های عصر حاضر و با در نظرداشت تقاضا های افغانستان ترتیب شود.»

 

قابل ذکر است که معین وزارت تحصیلات عالی افغانستان و هیئت همراهش چند روز قبل، بنا بر دعوت رسمی، برای شرکت در سومین فورم بین المللی وزرای تحصیلات عالی و معارف در شهر کازان، کشور تاتارستان، به فدراتیف روسیه سفر کردند.

 

چهارشنبه مورخ:

۱۴ ذوالحجة ۱۴۴۶ هـ.ق

۲۱ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش

۱۱ جون ۲۰۲۵ م

آخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۵/۶ - ۱۳:۲۲
Background image

اطلاعیه

لیست ها به لینک ذیل:

 

هرات

 

فراه

 

نیمروز

 

غور

 

بادغیس

شنبه ۱۴۰۴/۵/۴ - ۹:۵۶
Background image

فراخوانی مقالات

تفصیل محور های اصلی و فرعی در لینک ذیل است:

www.mohe.gov.af/sites

چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۱ - ۵:۲۱
Background image

بازگشت به اطلاعیه ها

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۵/۶ - ۱۱:۹
Background image

ورکشاپ پنج روزه پیرامون «رهبری پیشرفته پوهنتون» برای هیئت رهبری پوهنتون های امارتی مرکزی، جامعات دینی و شفاخانه های تدریسی برگزار شد.

 

شیخ ضیاء الرحمن الاریوبی معین علمی وزارت تحصیلات عالی در مراسم افتتاحیه ورکشاپ یاد شده گفت که مسوولین باید به مسوولیت های شان متوجه باشند و برای انجام بهتر مسوولیت های شان پلان های. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۵/۵ - ۶:۲۴
Background image

سرپرست وزارت تحصیلات عالی، به مسوولان ریاست‌ های مرکزی و پوهنتون ‌های امارتی در راستای تقویت هرچه بیشتر نظام تحصیلی، هدایات‌ و توصیه‌ های لازم کرد.

محترم شیخ ‌الحدیث مولوی نداء محمد ندیم سرپرست وزارت تحصیلات عالی، در تالار شورای رهبری این وزارت، در حالی که رؤسای ریاست‌ های مرکزی به صورت حضوری و مسوولان پوهنتون ‌های امارتی به گونه. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۳۱ - ۶:۴۷
Background image

به ارزش ۱ میلیون و ۷۸۲ هزار افغانی، کتابخانه عصری و مجهز الکترونیکی در پوهنتون البیرونی افتتاح شد.

کتابخانه یاد شده به هزینه مالی وزارت تحصیلات عالی ایجاد شده است که در مراسم افتتاح آن، مفتی وقایت الله وقار رییس پوهنتون البیرونی بر ضرورت و ارزش کتابخانه صحبت نموده و این کتابخانه را. . .

BACK TO NEWS