ورکشاپ آموزشی دو روزه (چوکات پروگرام های علمی تضمین کیفیت و اعتبار دهی) برای مسوولان جامعه عبدالله بن مسعود رضی الله عنه آغاز شد.
ورکشاپ یاد شده از سوی ریاست تضمین کیفیت و اعتبار دهی در حالی آغاز شد که معین علمی وزارت تحصیلات عالی نیز حضور داشت.
در نخست دوکتور لطف الله خیر خواه معین علمی این وزارت در جریان سخنرانی خود، قدامت تاریخی علم و تضمین کیفیت در افغانستان و نمونه ی آن را بیان کرد.
معین علمی با اشاره به تضمین کیفیت در اسلام گفت؛ که در اسلام علم الرجال خود به معنای تضمین کیفیت است که کیفیت اشخاص را مشخص می کند و خواست اسلام نیز همین است که هر چاره ای در دایره اصول و مقررات خاصی انجام شود.
نامبرده همچنان در مورد توجه ا.ا.ا به جامعات دینی در کنار مرکز های علمی دیگر، خرسندی نشان داده گفت: « جای افتخار است که ما و شما پس از مدت بسیار، سرپرستی حکومتی جامعات دینی را مشاهده می کنیم. »
در همین حال استاد شاکر وحیدی رییس تضمین کیفیت و اعتبار دهی وزارت تحصیلات عالی همچنان شیخ عبدالمالک نیازی پروسه ی تضمین کیفیت را در ادارات و به شکل کلی این پروسه را جهت معیاری سازی یک مرکز علمی و تحصیلی ضروری خوانده اضافه کرد، که درین ورکشاپ دو روزه مسوولان جامعه د مورد (۱۱) معیار اصلی و (۴۹) معیار فرعی دانش حاصل خواهند کرد که ساحه ی تطبیق آن را خواهند شناخت.
قابل یاد آوری است که پروسه ی تضمین کیفیت برای اولین بار در جامعات دینی وزارت تحصیلات عالی آغاز و تطبیق می شود که وزارت یاد شده برای معیاری سازی نهاد های تحصیلی و علمی مربوط به خود متعهد است.
مورخ: دوشنبه
۴/۶/۱۴۴۵هـ ق ۲۷/۹/۱۴۰۲هـ ش ۱۸/۱۲/۲۰۲۳م