ورکشاپ اموزشی 6 روزه برای کارمندان ریاست های جامعات و تخصصات دینی و جامعه عبدالله بن مسعود از طرف آمریت آموزش و ارتقای ظرفیت ریاست منابع بشری در مرکزجامعه عبدالله بن مسعود(رض) موفقانه برگزار گردید.

eshaq_admin
یکشنبه ۱۴۰۱/۸/۲۹ - ۹:۳۹
rtyhthf

دراین ورکشاپ که به تعداد 53 تن از کارمندان ریاست های متذکره اشتراک نموده بودند، در بخش های اهمیت پلان گذاری، نقش پلان در امورات کاری اداری، چگونگی تهیه پلان کاری وسایر موضوعات مرتبط به پلان گذاری را فراه گرفتند.
همچنان آگاهی های لازم توسط عبید الله مولایی آمرآموزش و ارتقای ظرفیت در رابطه به طرز سلوک اداری برای کارمندان نیز ارایه گردید.
در پایان این برنامه مولوی عبدالمالک نیازی رئیس جامعه عبدالله بن مسعود ضمن قدر دانی از آمریت آموزش و ارتقای ظرفیت ریاست منابع بشری برگزاری چنین ورکشاپ ها را با اهمیت خوانده،  ازکارمندان که در این برنامه اشتراک نموده بودند خواست تا در قسمت عرضه خدمات بهتر وتطبیق  امورات محوله سعی و تلاش بیشتر نموده از این چنین برنامه ها استفاده اعظمی نمایند.
برنامه متذکره با دعایه خیر وفلاح و توذیع تصدیق نامه ها پایان یافت.
مورخ: یکشنبه
۱۴۴۴/۴/۲۵هـ.ق ۱۴۰۱/۸/۲۹هـ.ش ۲۰۲۲/۱۱/۲۰
 دفترمطبوعاتی وزارت تحصیلات عالی

آخرین اطلاعیه ها

یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۹ - ۴:۱۷
Background image
یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۲ - ۱۱:۶
Background image

اطلاعیه تصمیم اعطای قرارداد

 

بدین وسیله به تأسی ازفقره (2) ماده چهل و سوم قانون تدارکات به اطلاع عموم رسانیده می شود، وزارت تحصیلات عالی در نظر دارد، قرارداد پروژه اعمار دواخانه شفاخانه های کادری مرکز و ولایت . . .

بازگشت به اطلاعیه ها

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۳ - ۱۵:۵۵
Background image

کنفرانس داخلی سه روزه «انقلاب صنعتی برای توسعه پایدار افغانستان» با ارایه مقالات در پوهنتون البیرونی به پایان رسید

 

کنفرانس داخلی سه روزه که از سوی وزارت تحصیلات عالی در پوهنتون البیرونی کاپیسا آغاز شده بود، با مراسم اختتامیه که در آن داکتر فاروق اعظم مشاور وزارت انرژی و آب، نمایندگان وزارت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۱ - ۱۳:۵
Background image

کنفرانس داخلی «انقلاب صنعتی برای توسعه پایدار افغانستان» در پوهنتون البیرونی آغاز شد

 

در مراسم افتتاحیه کنفرانس یاد شده، وزیر تحصیلات عالی، وزیر صنعت و تجارت، معین علمی وزارت تحصیلات عالی، معاون والی ولایت کاپیسا، شماری از رییس صاحبان وزارت های صنعت و تجارت و تحصیلات. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۰ - ۱۲:۴۵
Background image

وزیر تحصیلات عالی در دیداری با سفیر کشور قزاقستان خواهان گسترش همکاری های علمی و اکادمیک میان دو کشور گردید

 

در این دیدار محترم شیخ الحدیث مولوی نداء محمد ندیم وزیر تحصیلات عالی ضمن اشاره به روابط دینی، فرهنگی و تاریخی میان افغانستان و قزاقستان، بر گسترش همکاری های علمی، اکادمیک و ایجاد. . .

BACK TO NEWS