ورکشاپ های آموزش کارشیوه ارزیابی اجراات کارکنان خدمات ملکی در چهار پوهنتون ولایات برگزار شد

baqir_admin
دوشنبه ۱۴۰۰/۱/۲۳ - ۱۲:۲۰
ل

به اساس پلان ریاست منابع بشری وزارت تحصیلات عالی  در رابطه به ارتقای ظرفیت کارکنان خدمات ملکی پوهنتون ها و موسسات تحصیلات عالی دولتی ورکشاپ های آموزش کارشیوه ارزیابی اجراات کارکنان خدمات ملکی در پوهنتون های پروان، البیرونی و تخار و مؤسسه تحصیلات عالی پنجشیر برگزار گردید.

مصطفی یونس زاد رییس منابع بشری وزارت تحصیلات عالی ضمن اشتراک در محفل افتتاح ورکشاپی که در موسسه تحصیلات عالی پنجشیر دایر شد، پیرامون ارزش و مزایای پروسه ارزیابی کارکنان خدمات ملکی و موثریت این پروسه در بلند بردن کیفیت کاری و شفافیت امور کاری کارکنان صحبت نموده تدویر همچو ورکشاپ ها را برای رسیده به اهداف یاد شده ضروری خواند.

هکذا در محافلی که جهت افتتاح ورکشاپ های یاد شده در نهاد های تحصیلات عالی فوق الذکر دایر گردید، معاونین علمی و اداری و سایر سخنرانان روی اهمیت تدویر برنامه های آموزشی برای کارکنان خدمات ملکی صحبت نموده از مداومین ورکشاپ خواستند تا آنچه در جریان ورکشاپ ها می آموزند در عمل تطبیق نمایند.

عبیدالله مولایی یکتن از آموزگاران در این ورکشاپ ها گفت که در این کارگاه ها ضمن معرفی کامل اسناد منضمه طرزالعمل ارزیابی اجراات کاری کارمندان خدمات ملکی، موضوعاتی شامل ارزیابی به موقع، مستندسازی ارزیابی، چگونگی برخورد آمر با مادون در جریان ارزیابی، تهیه لان های واقعبینانه با در نظر داشت پلان عمومی اداره و جلوگیری از ارزیابی های سلیقه ای آموزش داده می شود.

قابل ذکر است که قبلا نیز ورکشاپ های مشابه در تعدادی از نهاد های تحصیلات عالی مرکز و ولایات راه اندازی گردیده است.

آخرین اطلاعیه ها

یکشنبه ۱۴۰۴/۱/۳۱ - ۱۱:۸
Background image

اطلاعیه

لینک های ذیل:

  وبسایت

تلیګرام

یکشنبه ۱۴۰۴/۱/۳۱ - ۱۰:۱
Background image

اطلاعیه عام تصمیم اعطای قرارداد

 

بدین وسیله به تأسی از فقره (2) ماده چهل و سوم قانون تدارکات به اطلاع عموم رسانیده می شود، وزارت تحصیلات عالی در نظر دارد، پروژه تهیه و تدارک کتب مورد ضرورت پوهنتون فاریاب را به شرکت . . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۸ - ۴:۷
Background image

اطلاعیه تصمیم اعطای قرارداد

         

بدین وسیله به تأسی ازفقره (2) ماده چهل و سوم قانون تدارکات به اطلاع عموم رسانیده می شود، وزارت تحصیلات عالی در نظر دارد، قرارداد پروژه  ترمیمات اساسی تعمیر آمریت پولی کلینیک . . .

بازگشت به اطلاعیه ها

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۱:۱۲
Background image

سرپرست وزارت تحصیلات عالی در باره فرمان توشیح شده جدید پیرامون رواج های نادرست و در رابطه به مقام امیر به کارمندان این وزارت سخنرانی کرد


محترم شیخ الحدیث مولوی نداء محمد ندیم سرپرست وزارت تحصیلات عالی در تالار عمومی جلسات این وزارت ضمن بیان فرمان توشیح شده جدید عالیقدر امیرالمؤمنین حفظ الله تعالی پیرامون جلوگیری از رواج. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱/۱۹ - ۸:۵۸
Background image

۹۰میلیون افغانی برای ساخت تعمیر لیلیه موسسه تحصیلات عالی پنجشیر منظور شد

بر اساس لطف خاص ا.ا.ا، ۹۰ میلیون افغانی در سال مالی ۱۴۰۴ هـ.ش برای ساخت تعمیر لیلیه موسسه تحصیلات عالی پنجشیر منظور شده است.
این تعمیر در حال ساخت، ظرفیت حدود هزار تن محصل را دارا می. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱/۱۹ - ۷:۱۴
Background image

معین مالی و اداری وزارت تحصیلات عالی از جریان امتحان جذب استادان برای جامعات دینی ولایت های بلخ و کندز نظارت نمود.


مولوی حافظ محمد حامد حسیب معین مالی و اداری وزارت تحصیلات عالی طی سفر رسمی به ولایت بلخ از جریان امتحان استخدام استادان برای جامعه دینی ولایت بلخ و کندز که در جامعه دینی ولایت بلخ. . .

BACK TO NEWS