چهارمین نمایشگاه تکنالوژی معلوماتی در وزارت تحصیلات عالی دایر شد
چهارمین نمایشگاه تکنالوژی معلوماتی در مرکز خلاقیت و نوآوری افغانستان با حضور مقام و هیات رهبری وزارت تحصیلات عالی امروز برگزار گردید.
در این نمایشگاه پوهنمل عبدالتواب بالاکرزی معین علمی و سرپرست وزارت تحصیلات عالی، پوهاند دکتور بری صدیقی معین امور محصلان، پوهاند محمد عثمان بابری مشاور مقام وزارت تحصیلات عالی، دکتور نذیر احمد پیروز رئیس مرکز خلاقیت های تکنالوژی معلوماتی، عبدالباری یوسفی معاون ریاست احصائیه و معلومات، خانم زحل امرخیل رییس دفتر بانوی اول، حنیف غرنی رییس آی تی اداره امور و مسعوده کروخی نماینده مردم در ولسی جرگه. اشتراک ورزیدند.
پوهنمل عبدالتواب بالاکرزی معین علمی و سرپرست وزارت تحصیلات عالی ضمن تحسین از راه اندازی این نمایشگاه، آموزش الکترونیکی را باعث شفافیت و سرعت در روند عرضه خدمات عنوان کرد. سرپرست وزارت تحصیلات عالی گفت:"موفقیت های چشمگیری اداره ملی امتحانات در بخش آزمون کانکور، شفافیت در روند آزمون های بورسیه ها و دیجیتالی سازی بخش های مختلف دیگر از دستاورد های خوب حکومت وحدت ملی است."
پوهنمل عبدالتواب بالاکرزی رقابت میان پوهنتونی در بخش تکنالوژی معلوماتی را توسط مرکز خلاقیت و نوآوری یک فرصت خوب برای شگوفایی استعداد جوانان توصیف کرد و گفت که با این شیوه می توان استعدادیابی کرد و نسل جدید را به تحرک و کار بیشتر واداشت. وزیر تحصیلات عالی با اشاره به سفر دو روز قبل خود به پوهنتون پکتیا گفت: " تحولات جدیدی را در بخش تکنالوژی و معلوماتی در پوهنتون پکتیا مشاهده نموده است که امیدوارکننده می باشد."
داکتر نذیر پیروز رییس مرکز خلاقیت های تکنالوژی معلوماتی هدف از برگزاری چهارمین دور نمایشگاه را ایجاد پل ارتباطی میان بازار آزاد، پوهنتون ها و این مرکز خواند و گفت که طی 18 سال اخیر با استفاده از تکنالوژی جدید در بخش های مختلف اقتصادی، اداری و تحصیلی زمینه های خوب پیشرفت فراهم گردید.
خانم زحل امرخیل رییس دفتر بانوی اول پیام بانوی نخست را قرائت نموده گفت که در این نمایشگاه، تکنالوژی نوین را جز لاینفک زندگی جوامع پیشرفت تلقی نموده و افزود با آن که تکنالوژی سهولت های را در زندگی بشر به بار آورده، اما افغانستان هنوز از مزایای آن به درستی مستفید نگردیده است و هنوز هم برای رسیدن به حکومت داری دیجیتالی به کار بیشتر نیاز است.
مرکز خلاقیت و نوآوری طی راه اندازی یک رقابت میان پوهنحی های تکنالوژی معلوماتی از پوهنتون های دولتی از54 پروژه 20 پروژه را برای رقابت و نمایش خلاقیت های شان در این مرکز گرد آوردند.
این برنامه تا دو روز ادامه دارد و از میان 20 پروژه رقابتی 5 پروژه به عنوان پروژه موفق توسط هیأت ژوری انتخاب می گردد.