کار پروژه نا تکمیل تعمیر شفاخانه تدریسی و لیلیه  پوهنتون کندهار با پرداخت ۱۱۵ افغانی، از سوی سر پرست وزارت تحصیلات عالی، آغاز شد.

ameen_admin
دوشنبه ۱۴۰۲/۹/۲۰ - ۴:۳۵
jkshkjdjkdfskjfd


شیخ الحدیث مولوی ندا محمد ندیم صاحب سرپرست وزارت تحصیلات عالی با هیت همراه خود طی سفر رسمی خویش به زون جنوب شرق کشور کار نا تکمیل  پروژه های پوهنتون تدریسی و تعمیر لیلیه پوهنتون کندهار را آغاز کرده و مسوولان را در تکمیل این پروژه ها به گونه معیاری هدایت داد.
در همین حال سرپرست وزیر تحصیلات عالی در گردهمایی که به همین مناسبت شکل گرفته بود گفت که ا.ا.ا و خصوصا وزارت تحصیلات عالی برای قوی سازی تحصیلات عالی در کشور متعهد است و اضافه کرد: « به پیشنهاد وزارت تحصیلات عالی و بعد منظوری ریاست الوزرا، پس از این هزینه فیس استادانی که داخل کشور مصروف تحصیل در پروسه ماستری و دوکتورا در پوهنتون های امارتی داخل کشور هستند، از بودجه وزارت تحصیلات عالی پرداخت می شود.
همچنان در این گرد همایی مولوی اکرم شاه عاصم رییس پوهنتون کندهار از رهبری وزارت تحصیلات عالی برای این که همیشه در جهت حل مشکلات و قوی سازی تحصیلات عالی در کشور مبارزه خسته گی نا پذیر نموده به گونه خاص سپاس گذاری کرد.
قابل یاد آوری است که بر اساس هدایت امیر المومنین حفظه الله، قرار است به ارزش ۲۱۸ میلیون افغانی کار نا تکمیل پروژه های پوهنتون کندهار و نهاد های تحصیلی نیمروز و زابل آغاز شود.

آخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۵/۶ - ۱۳:۲۲
Background image

اطلاعیه

لیست ها به لینک ذیل:

 

هرات

 

فراه

 

نیمروز

 

غور

 

بادغیس

شنبه ۱۴۰۴/۵/۴ - ۹:۵۶
Background image

فراخوانی مقالات

تفصیل محور های اصلی و فرعی در لینک ذیل است:

www.mohe.gov.af/sites

چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۱ - ۵:۲۱
Background image

بازگشت به اطلاعیه ها

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۵/۶ - ۱۱:۹
Background image

ورکشاپ پنج روزه پیرامون «رهبری پیشرفته پوهنتون» برای هیئت رهبری پوهنتون های امارتی مرکزی، جامعات دینی و شفاخانه های تدریسی برگزار شد.

 

شیخ ضیاء الرحمن الاریوبی معین علمی وزارت تحصیلات عالی در مراسم افتتاحیه ورکشاپ یاد شده گفت که مسوولین باید به مسوولیت های شان متوجه باشند و برای انجام بهتر مسوولیت های شان پلان های. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۵/۵ - ۶:۲۴
Background image

سرپرست وزارت تحصیلات عالی، به مسوولان ریاست‌ های مرکزی و پوهنتون ‌های امارتی در راستای تقویت هرچه بیشتر نظام تحصیلی، هدایات‌ و توصیه‌ های لازم کرد.

محترم شیخ ‌الحدیث مولوی نداء محمد ندیم سرپرست وزارت تحصیلات عالی، در تالار شورای رهبری این وزارت، در حالی که رؤسای ریاست‌ های مرکزی به صورت حضوری و مسوولان پوهنتون ‌های امارتی به گونه. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۳۱ - ۶:۴۷
Background image

به ارزش ۱ میلیون و ۷۸۲ هزار افغانی، کتابخانه عصری و مجهز الکترونیکی در پوهنتون البیرونی افتتاح شد.

کتابخانه یاد شده به هزینه مالی وزارت تحصیلات عالی ایجاد شده است که در مراسم افتتاح آن، مفتی وقایت الله وقار رییس پوهنتون البیرونی بر ضرورت و ارزش کتابخانه صحبت نموده و این کتابخانه را. . .

BACK TO NEWS