در دومین روز کنفرانس ۶۲ مقاله تحقیقی از سوی متخصصان داخلی و خارجی ارایه شد 

naser_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۹/۶ - ۱۳:۵۲
Edgvgjnniiopuy

 

در دومین روز کنفرانس "نخستین کنفرانس بین المللی انقلاب سبز خودکفایی افغانستان" پوهنتون کابل، از سوی اساتید و متخصصان داخلی و خارجی ۶۲ مقاله تحقیقی ارائه شد.

 

کنفرانس یاد شده که در پوهنتون ملی علوم زراعتی و تکنالوژی افغانستان (انستو) برگزار شد، مقالات تحقیقی در رابطه به رشد، معیاری سازی و نوسازی سکتور زراعت کشور، اصلاح و تولید بذر، آبیاری معیاری زمین ها، اقتصاد زراعتی، شناسایی و ریشه کن سازی بیماری های گیاهی و ایجاد بازار برای محصولات زراعتی ارائه شد.

 

قابل ذکر است که در این کنفرانس بر علاوه متخصصان داخلی، متخصصان، پالیسی سازان و صنعت کاران کشورهای کانادا، نایجریا، تایلند، هند، پاکستان، قطر، بنگله دیش، ترکیه و ایران نیز حضورداشتند که تجربیات خود را با استادان افغانستان شریک خواهند ساخت.

 

سه شنبه مورخ:

۲۴ جمادی الاول ۱۴۴۶ هـ.ق

۶ قوس ۱۴۰۳ هـ ش

۲۶ نوامبر ۲۰۲۴ م

آخرین اطلاعیه ها

پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۱۱ - ۴:۳۷
Background image

  اطلاعیه عام تصمیم اعطای قرارداد

     

بدین وسیله به تأسی از فقره (2) ماده چهل و سوم قانون تدارکات به اطلاع عموم رسانیده می شود، وزارت تحصیلات عالی در نظر دارد، قرارداد تهیه و تدارک کتب درسی پوهنځی زراعت و طب پوهنتون . . .

پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۱۱ - ۴:۳۵
Background image

اطلاعیه عام تصمیم اعطای قرارداد

         

بدین وسیله به تأسی از فقره (2) ماده چهل و سوم قانون تدارکات به اطلاع عموم رسانیده می شود، وزارت تحصیلات عالی در نظر دارد، قرارداد تهیه و تدارک کتب درسی پوهنځی انجنیری استرکچر . . .

سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۱/۹ - ۷:۲۳
Background image

اطلاعیه تصمیم اعطای قرارداد

 

موضوع : پروژه ترمیمات اساسی ریاست تقرر و ترفعات علمی استادان

بدین وسیله به تأسی ازفقره (2) ماده چهل و سوم قانون تدارکات به اطلاع عموم رسانیده می شود، وزارت تحصیلات عالی در نظر دارد، . . .

بازگشت به اطلاعیه ها

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۱۴ - ۱۴:۳۷
Background image

معین مالی و اداری وزارت تحصیلات عالی در مراسم افتتاحیه پروسه حمایوی ساده سازی ادارات و وزارتخانه های امارتی اشتراک و سخنرانی کرد

 

الحاج مولوی حافظ محمد حامد حسیب معین مالی و اداری وزارت تحصیلات عالی در این مراسم ضمن آنکه در رابطه به پروسه های ساده شده در وزارت تحصیلات عالی معلومات ارایه نموده، ساده سازی و یکسان. . .

شنبه ۱۴۰۳/۱۱/۱۳ - ۱۲:۵۹
Background image

کلستر دور سوم نصاب تحصیلی برنامه های ماستری و دوکتورای زبان و ادبیات و برنامه های لیسانس انجنیری پوهنتون های کشور آغاز شد

 

هدف از برگزاری کلستر یاد شده جمع بندی، تنظیم و مرور کلی متون نصاب تحصیلی، طرح، دیزاین و تایید صفحات جلد، حصول اطمینان از تکمیل بودن مفردات درسی تمام مضامین شامل نصاب تحصیلی و نهایی. . .

شنبه ۱۴۰۳/۱۱/۱۳ - ۱۰:۱
Background image

کار پروژه های حفظ و مراقبت که به ارزش ۷،۵ میلیون افغانی طی سال ۱۴۰۳ در پوهنتون هرات به راه انداخته شده بود در حال تکمیل شدن است.


این پروژه ها شامل پخته کاری و کانکریت ریزی دروازه ورودی و پیاده رو های پوهنتون هرات، جدول کشی، ساخت مخزن آب، رنگمالی تعمیرات، جغل اندازی سرک ها، ساخت سرک های حلقوی پوهنتون، ترمیم و. . .

BACK TO NEWS