ورکشاپ سه روزه آموزشی چارچوب و برنامه های علمی تضمین کیفیت و اعتبار دهی برای معاونان علمی و آمرین تضمین کیفیت نهاد های تحصیلات عالی امارتی و خصوصی مرکز امروز در وزارت تحصیلات عالی برگزار شد.
در آغاز این ورکشاپ دکتور لطف الله خیر خواه معین علمی وزارت تحصیلات عالی پیرامون اهمیت و جایگاه علم در دین مقدس اسلام صحبت نموده گفت: « ما و شما در یک محیط علمی قرار داریم و در دین مقدس اسلام بعد از ایمان، دومین موضوع بزرگ و قابل ارزش علم است که بیدون بها و قیمت می باشد. »
وی همچنان در رابطه پروسه تضمین کیفیت و اعتباردهی گفت که هر وزارت در ذات خود برای نظارت از چگونگی فعالیت های نهاد های مربوطه شان، اداره ی را دارند که خوشبختانه وزارت تحصیلات عالی ریاست تضمین کیفیت را در چوکات خویش دارد و این ریاست مسئولیت نظارت از تمام امورات علمی، اداری، زیربنایی و خدماتی نهاد های تحصیلات عالی را به دوش دارد.
در ادامه معین علمی وزارت تحصیلات عالی در خطاب به تمام اشتراک کنندگان ورکشاپ گفت: « قبل از آنکه دیگران ما را اصلاح نمایند، بهتر است خود را خود اصلاح نمائیم و فعالیت های خویش را به زمان و مکان درست آن انجام دهیم.»
متعاقباَ شاکر وحیدی رئیس تضمین کیفیت و اعتبار دهی وزارت تحصیلات عالی ضمن خوش آمدید به اشتراک کنندگان، در مورد ورکشاپ متذکره معلومات ارائه نموده گفت که در طول سال های متمادی تضمین کیفیت به یک نحوی وجود داشته و معیار های علمی و اکادمیک از سوی اساتید ورزیده تطبیق می گردید.
وی اضافه نموده گفت که در حال حاضر ریاست تضمین کیفیت دارای دو کمیته که شامل بورد تضمین کیفیت و اعتباردهی و کمیته بازنگران می باشد که اعضای آن متشکل از اساتید باتجربه که در داخل و خارج از کشور در این راستا آموزش دیده اند می باشد.
رئیس تضمین کیفیت و اعتباردهی وزارت تحصیلات عالی از اشتراک کنندگان ورکشاپ متذکره خواست موضوعات شامل ورکشاپ را با دقت کامل فرا گرفته و ضمن استفاده از آن در تطبیق معیار های تضمین کیفیت، با همکاران شان نیز شریک سازند.
سپس پوهاند دکتور امان الله فقیری عضو بورد تضمین کیفیت و اعتباردهی پیرامون معیار های تضمین کیفیت و اعتباردهی طی پرزنتیشنی معلومات ارایه نموده و به سوالات اشتراک کنندگان پاسخ ارایه نمود.
قرار است ورکشاپ متذکره فردا و پس فردا نیز ادامه یابد و از سوی اعضای بورد تضمین کیفیت و اعتباردهی پیرامون موضوعات چون معیار های تضمین کیفیت و اعتباردهی، چگونگی تطبیق پلان استراتیژیک، نظارت سالانه و مرور دوره یی برنامه های علمی، چگونگی تهیه پلان های عملیاتی و تطبیقی و چگونگی تهیه گزارش ارزیابی خودی معلومات ارایه نمایند.