به منظور ارتقای ظرفیت مسلکی و آموزش های فکری مسئولان نشراتی نهاد های تحصیلات عالی مرکز و ولایات کشور، ورکشاپ دو روزه از سوی ریاست اطلاعات، نشرات و روابط عامه وزارت تحصیلات عالی دایر گردید
در مراسم افتتاحیه ورکشاپ متذکره دکتور لطف الله خیر خواه معین علمی وزارت تحصیلات عالی ضمن قدردانی از ریاست اطلاعات، نشرات و روابط عامه این وزارت جهت راه اندازی ورکشاپ یاد شده، پیرامون جنگ تبلیغاتی، اهمیت رسانه ها و مسئولیت رسانه های امارتی در قبال مردم و جامعه صحبت نمود.
وی اضافه نموده گفت که رسانه ها منحیث پل ارتباطی میان مردم و مسئولان از اهمیت خیلی زیاد برخوردار می باشد که می توان آن را قوه اول در یک نظام خواند.
معین علمی وزارت تحصیلات عالی همچنان در مورد جنگ تبلیغاتی به ویژه تبلیغات کشور های غربی صحبت نموده گفت که طی بیست سال گذشته کشور های غربی به ویژه امریکا خلاف واقعیت علیه مردم و جهاد افغانستان به تبلیغات گوناگون پرداخته و اذهان مردم را به بی راهه می کشاندند.
دکتور خیرخواه مسئولیت رسانه های امارتی را در مقابل اخبار کذب و پروپاگند های دشمنان مردم افغانستان خیلی مهم خوانده از آنان خواست تا مطابق به اصول دین مبین اسلام که اساس آن از واقعیت ها سرچشمه می گیرد، در مقابل تبلیغات سو آنان به فعالیت های نشراتی شان بیشتر از پیش توجه نمایند.
سپس قاری محمد سلیمان شریفی رئیس اطلاعات، نشرات و روابط عامه وزارت تحصیلات عالی در مورد اهداف و اهمیت راه اندازی ورکشاپ آموزشی یاد شده معلومات داده گفت که هدف از راه اندازی این ورکشاپ ارتقای ظرفیت و آموزش فکری مسئولان نشراتی نهاد های تحصیلی، هماهنگی فعالیت های نشراتی، استماع مشکلات و شریک ساختن آن با مسئولان این وزارت می باشد.
هکذا بلال کریمی معاون سخنگوی ا.ا.ا در مورد پالیسی نشراتی ا.ا.ا معلومات ارایه نموده گفت: « پالیسی نشراتی ا.ا.ا بر اساسات اسلام، منطق، وقار و ارزش های ملی استوار می باشد.» موصوف اضافه نموده گفت که در پالیسی نشراتی امارت اسلامی افغانستان به اخبار که در آن به موضوعات قومی، مذهبی، لیسانی و منطقوی پرداخته می شود و سبب مشکلات در جامعه می گردد؛ جای نیست.
آقای کریمی اظهارداشت که هتک حرمت به اشخاص و افراد، بی احترامی به ارزش های دینی، ملی و مقدسات دینی خلاف پالیسی نشراتی نظام اسلامی می باشد، که باید از آن خود داری شود.
متعاقباً در بخش آموزشی و مسلکی استادان پوهنتون کابل پوهنیار ننگیالی ننگیال در مورد ویدیو گرافی، پوهنوال دکتور شفیق وردگ در مورد ارزش ها و معیار های خبری، مولوی ضیاء الحق حقمل رئیس آژانس اطلاعاتی باختر پیرامون نکات مهم در فعالیت های نشراتی و صبغت الله سجاد آمر نشرات پوهنتون علوم طبی کابل در رابطه به اخلاق رسانه یی اسلام و راپور های ویدیوی پرزنتیشن های شان را ارایه و به سوالات اشتراک کنندگان پاسخ دادند.
قابل ذکر است که ورکشاپ متذکره که در تالار امام قتیبه (رح) پوهنتون کابل برگزار گردید، فردا نیز ادامه خواهد یافت.