به منظور معرفی و چگونگی استفاده از سیستم جدید مدیریت آموزشی تحصیلات عالی، ورکشاپ دو روزه برای استادان و مسئولان پوهنځی های ۲۰ نهاد تحصیلی امارتی در پوهنتون تعلیم و تربیه کابل دایر شد.
هدف از تدویر این ورکشاپ چگونگی تطبیق سیستم HELMS، آشنایی با مفاهیم اساسی آموزش الکترونیکی، روش استفاده از سیستم، برگزاری کورس های داخلی و تنظیم مواد درسی می باشد.
دکتور لطف الله خیرخواه معین علمی وزارت تحصیلات عالی در مراسم افتتاحیه ورکشاپ یاد شده ضمن قدردانی از ریاست های تکنالوژی معلوماتی و انکشاف برنامه های علمی وزارت تحصیلات عالی و مشاور معینیت علمی به خاطر تهیه سیستم متذکره و تدویر ورکشاپ ها در زمینه، پیرامون موضوع صحبت کرد.
وی گفت: « جای مسرت است که تیم تخنیکی وزارت تحصیلات عالی توانست با هزینه حدود ۳ میلیون افغانی این سیستم را تهیه نماید که در گذشته برای ساخت سیستم مدیریت آموزش الکترونیکی (HELMS) ۵۰ میلیون افغانی اختصاص داده شده بود و بدبختانه کار شان نیز به جای نرسید.»
معین علمی وزارت تحصیلات عالی همچنان اظهارداشت که وزارت تحصیلات عالی و در مجموع امارت اسلامی افغانستان از فرصت ها به صورت عظمی مطابق ارزش های دینی و فرهنگی کشور، استفاده خواهد کرد و برای پیشرفت نظام تحصیلات افغانستان آماده هر گونه مصارف می باشد.
آقای خیرخواه از استادان شامل ورکشاپ خواست که از ورکشاپ یاد شده استفاده موثر نموده و در تطبیق موضوعات آن و تدویر برنامه های آموزشی در نهاد های تحصیلی مربوطه شان؛ از درایت لازم کار گیرند.
سپس شیخ الحدیث مولوی سید بشیر آغا "هاشمي" رئیس پوهنتون تعلیم و تربیه کابل صحبت نموده، تدویر همچو ورکشاپ ها را در بخش ارتقای ظرفیت اساتید نهاد های تحصیلی کشور مفید خواند.
همچنان پوهنوال غلام دستگیر خاورین مشاور معینیت علمی وزارت تحصیلات عالی، در مورد دورس آنلاین با استفاده از سیستم مدیریت الکترونیکی (HELMS) معلومات داده گفت که دروس سمستر تاق نهاد های تحصیلی ولایات سردسیر کشور در ماه قوس آغاز، چهار هفته به صورت حضوری، هشت هفته در ماه های جدی و دلو به صورت آنلاین و بعداَ در ماه حوت ۴ هفته دیگر نیز به صورت حضوری پروسه تدریس پیش برده خواهد شد. به گفته موصوف امتحانات سمستر متذکره در ماه حمل اخذ خواهد گردید.
به گفته مسئولان قرار است ورکشاپ های مشابه در شمار دیگری از نهاد های تحصیلات عالی نیز، برای اساتید محترم تدویر گردد.