به رهبری وزارت تحصیلات عالی، کنفرانس بین المللی « ارزیابی و تقویت نظام تضمین کیفیت در تحصیلات عالی » از سوی پوهنتون خصوصی جامی هرات برگزار شد.

naser_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۳۱ - ۴:۳۹
6+64312123453

در مراسم افتتاحیه کنفرانس ياد شده، وزیر تحصیلات عالی، معین علمی وزارت تحصیلات عالی، والی هرات، شماری از رییسان مرکزی وزارت تحصیلات عالی، هیآت رهبری پوهنتون های امارتی و خصوصی و ۲۹ استاد و محقق خارجی و داخلی کشور های هند، ازبکستان، ایران، ترکیه، بنگلادیش، انگلستان، سریلانکا و پاکستان اشتراک کردند.

در آغاز، محترم شیخ الحدیث مولوی نداء محمد ندیم وزیر تحصیلات عالی از پوهنتون خصوصی جامی برای برگزاری کنفرانس یاد شده تشکری نموده و بر کیفیت از نظر اسلام صحبت نموه گفت: « با تضمین کیفیت، تمام زندگی بشریت بهبود می یابد و انسان در هر میدان و جهت به کیفیت نیاز دارد.»

محترم شیخ صاحب به دستآورد های پس از فتح وزارت تحصیلات عالی اشاره کرد و گفت که ما دستآورد های مهمی در سه بخش داریم که از بین بردن فساد، تقویت و انکشاف از حالت ضعیف است، و اضافه کرد که در نظام تحصیلات عالی به ویژه نصاب، مشکلاتی زیادی وجود داشت، به شکل نمونه عقیده داروین تدریس می گردید، دامن زدن فساد اخلاقی و سایر محتوای خلاف عقیده و ارزش های دین مقدس اسلام تدریس می شد که در حال از بین رفتن می باشد.

همچنان محترم شیخ صاحب از نمایندگان پوهنتون های خصوصی خواست تا در امور علمی و تدریسی خود، به کیفیت توجه کنند، چون هر مسوول منحیث نماینده ی نظام مسوولیت دارد که با اخلاص کامل و بهترین شکل مسوولیت خود را ادا کند. همچنان وعده کرد که وزارت تحصیلات عالی و ا.ا.ا از آنان حمایه کامل می نماید و زمینه پیشرفت را برای آنان فراهم می کند.

همچنان شیخ مولانا اسلام جار والی هرات در رابطه به پیشرفت های اخیر در ولایت هرات صحبت کرده و گفت که ساخت شهرک های صنعتی، افزایش کار خانه های صنعتی، افتتاح پروژه های بزرگ ملی و بین المللی مانند پروژه تاپی، خطوط راه آهن، ترمینل و سایر  مواری است که نشانه صنعتی شدن ولایت هرات پنداشته می شود.

قابل ياد آوری است که ۶۹ مقاله طی دو روز این کنفرانس از سوی استادان و محققان داخلی و خارجی ارایه خواهد شد.

آخرین اطلاعیه ها

یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۳۰ - ۴:۹
Background image

اطلاعیه تصمیم اعطای قرارداد

بدین وسیله به تأسی ازفقره (2) ماده چهل و سوم قانون تدارکات به اطلاع عموم رسانیده می شود، وزارت تحصیلات عالی در نظر دارد، قرارداد پروژه  امورات باقی مانده تعمیر لیلیه موسسه تحصیلات عالی . . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۷ - ۷:۹
Background image

اطلاعیه تصمیم اعطای قرارداد

بدین وسیله به تأسی ازفقره (2) ماده چهل و سوم قانون تدارکات به اطلاع عموم رسانیده می شود، وزارت تحصیلات عالی در نظر دارد، قرارداد پروژه کانتین نهاد های تحصیلی پوهنخی تعلیم و تربیه . . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۶/۲۵ - ۱۱:۱۸
Background image

اطلاعیه عام تصمیم اعطای قرارداد

 

موضوع: اطلاع عقد قرارداد پروژه تهیه و تدارک 12000 بالون گاز آگسیجن، 120 بالون هوای فشرده و 30 بالون کاربن دای اکساید مورد ضرورت شفاخانه تدریسی علی آباد بابت سال مالی 1404.

بدین . . .

بازگشت به اطلاعیه ها

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۳۱ - ۱۴:۳۷
Background image

وزیر تحصیلات عالی طی سفر رسمی به ولایت بادغیس، به ارزش حدود ۴۴ میلیون افغانی کار شماری از پروژه‌ها را در پوهنتون بادغیس افتتاح و در یک گرد همایی بزرگ نیز سخنرانی کرد.

 

پروژه‌ هایی که از سوی شیخ ‌الحدیث مولوی نداء محمد ندیم صاحب وزیر تحصیلات عالی در پوهنتون بادغیس افتتاح شد، شامل ساخت جاده‌ های حلقوی پوهنتون، اعمار مسجد، دیوار احاطوی، دروازه پوهنتون. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۳۱ - ۴:۴۳
Background image

پوهنتون علوم طبی کابل از سه رشته ‌ی طبی خویش، ۲۱۴ تن داکتر را فارغ و طی محفلی با شکوه تقدیم جامعه‌ ی طبی کشور کرد.

محفل یاد شده که در پوهنتون علوم طبی کابل «ابو علی ابن سینا» برگزار شد، شیخ عبدالله سیحان معین امور محصلان وزارت تحصیلات عالی، در حالیکه شماری از مقامات بلند رتبه‌ ا.ا.ا، هیئت رهبری. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۳۱ - ۴:۳۹
Background image

به رهبری وزارت تحصیلات عالی، کنفرانس بین المللی « ارزیابی و تقویت نظام تضمین کیفیت در تحصیلات عالی » از سوی پوهنتون خصوصی جامی هرات برگزار شد.

در مراسم افتتاحیه کنفرانس ياد شده، وزیر تحصیلات عالی، معین علمی وزارت تحصیلات عالی، والی هرات، شماری از رییسان مرکزی وزارت تحصیلات عالی، هیآت رهبری پوهنتون های امارتی و خصوصی و ۲۹ استاد. . .

BACK TO NEWS