شیخ الحدیث مولوی نداء محمد ندیم، سرپرست وزارت تحصیلات عالی در دفتر کارش، با تاکویوشی کورومایا، سفیر جاپان مقیم کابل، دیدار و گفتگو کرد.

در این دیدار، محترم سرپرست وزارت تحصیلات عالی ضمن ابراز قدردانی از کمکها و همکاریهای کشور جاپان در بخشهای مختلف به ویژه تداوی معتادین مواد مخدر، رسیدگی به نیاز های مهاجرین و سایر عرصهها، پیرامون سیاستهای دوگانه جامعه جهانی در قبال نظام و رهبری امارت اسلامی صحبت کرد.
محترم شیخ صاحب تاکید کرد که از یکسو جامعه جهانی شعار همکاری و حمایت از افغانستان را سر می دهد و از سوی دیگر رهبران امارت اسلامی را تهدید به محاکمه می کند.
سرپرست وزارت تحصیلات عالی ضمن ابراز سپاس از کمکهای جامعه جهانی، خاطرنشان ساخت که پابندی به دین، شریعت اسلامی و خواستهای مردم در اولویت نظام قرار دارد.
وی با اشاره به پیشرفت های اخیر تحصیلات عالی گفت که وزارت تحصیلات عالی به آموزش های دینی و عصری با کیفیت و تحقیقات معیاری که مطابق ارزش های دینی و ملی و پاسخگوی نیازمندی های جامعه افغانی باشد، متعهد است.
در ادامه، سفیر جاپان ضمن ارایه معلومات در مورد کمکها و همکاریهای کشورش در افغانستان و وعده استمرار آن، از پیشرفتهای اخیر امارت اسلامی در بخشهای مختلف ابراز خرسندی نمود.
آقای کورومایا، در ادامه صحبت های شان از نحوه مدیریت مشکلات مهاجرین بازگشته از پاکستان و ایران را نیز تقدیر کرد.
یکشنبه مورخ:
۱۷ محرم الحرام ۱۴۴۷ هـ.ق
۲۲ سرطان ۱۴۰۴ هـش
۱۳ جولای ۲۰۲۵ م