ورکشاپ معرفی و توضیح اسناد تقنینی امور اکادمیک، کلستر سازی و تحلیل وضعیت موجودِ موسسات تحصیلات عالی خصوصی پایان یافت

ورکشاپ دو روزه زیر عنوان "معرفی و توضیح اسناد تقنینی امور اکادمیک، کلستر سازی و تحلیل وضعیت موجودِ موسسات تحصیلات عالی خصوصی" به پایان رسید.
در این ورکشاپ معاونان علمی27 پوهنتون دولتی و 128 پوهنتون و موسسه تحصیلات عالی خصوصی اشتراک ورزیدند.
پوهندوی سید فرهاد شهید زاده معین امور محصلان وزارت تحصیلات عالی برگزاری این ورکشاپ و اشتراک معاونان علمی 155 نهاد علمی دولتی و خصوصی را یک گام ارزشمند در راستای نهادینه کردن فرهنگ تعامل در راستای تولید و توسعه علم و معرفت خواند و گفت که تمام پوهنتون های دولتی و خصوصی با توجه به هدف و آرمان مشترک علمی، درعمل باید با یکدیگر همکاری و هماهنگی داشته باشند.
پوهندوی شهیدزاده با تاکید بر وحدت هدف، تعامل مثبت و همکاری سازنده در تمامی بخش های علمی توسط نهادهای تحصیلی دولتی و خصوصی را یک نیاز جدی برای پیشرفت این نهادها خواند و برتحکیم روابط علمی و معنادار میان نهادهای متذکره تاکید ورزید.
معین امور محصلان وزارت تحصیلات عالی با ابراز خرسندی از آغاز درس های حضوری بعد از قرنتین در پوهنتون های کشور، گفت که بر پایۀ مواد طرح آموزش حضوری وزارت تحصیلات عالی، نهادهای که موفقانه از سیستم(HELMS) و یا سیستم های معیاری خود شان توانسته اند دروس آنلاین را به درستی ارایه کنند، مکلف اند تا مدت 8 هفته درس های حضوری برگزار کنند و اگر محصلان بنا بر هر دلیلی نتوانسته باشند به صورت مستمر و مؤثر از این سیستم ها استفاده نمایند تا 10هفته به ادامه درس های حضوری مکلف اند.
وی همچنان توضیح داد که، آن عده نهاد های تحصیلی که موفق به استفاده از سیستم آنلاین نگردیده اند، مکلف به تطبیق 16 هفته درس های حضوری می باشند.
پوهنمل دکتور محمد ولی حنیف رییس نظارت و ارزیابی امور اکادمیک، هدف از برگزاری این ورکشاپ را معرفی برنامه های علمی در حال و آینده وزارت تحصیلات عالی تلقی نموده، افزود که مسأله توضیح تدوین اسناد تقنینی، طرزالعمل ها، دستاوردها، چالشها و راه حل های علمی و اداری؛ بررسی مکانیزم تقرر و ترفیعات اعضای کادر علمی در پوهنتون ها و مؤسسات تحصیلات عالی خصوصی، تکمیل برنامه کلسترسازی و امضای تفاهم نامه میان پوهنتون های دولتی و خصوصی جهت تبانی و مشارکت همزمان این نهادها جهت بررسی برنامه های علمی وـتضمین کیفیت و اعتباردهی پوهنتون های دولتی و خصوصی از مهمترین موضوعاتی بود که طی این دو روز روی آنها بحث صورت گرفت.
در پایان، تصدیق نامه های اشتراک کنندگان توسط پوهندوی سید فرهاد شهید زاده معین امور محصلان وزارت تحصیلات عالی توزیع گردید.