پروپوزل مرحله سوم پروژه اسکالرشیپ اداره جایکا جاپان ارایه شد

baqir_admin
شنبه ۱۴۰۰/۲/۱۸ - ۱۰:۵۴
g

پروپوزل مرحله سوم پروژه اسکالرشیپ اداره جایکا جاپان تحت نام PEACE (ارتقا و تقویت ظرفیت افغانستان برای توسعه موثر) امروز از طریق ویدیو کنفرانس به معین علمی وزارت تحصیلات عالی ارایه و در زمینه بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

در این ویدیو کنفرانس پوهندوی دکتور نوراحمد آخندزاده رییس ارتباط خارجه و تنظیم بورسیه های وزارت تحصیلات عالی، رییس اداره جایکا برای جنوب آسیا، رییس اداره جایکا در افغانستان، احمد ولی سلطانی مسوول برنامه های آموزشی اداره همکاری های بین المللی جاپان ( جایکا)، احمد مسعود توخی رئیس عمومی خدمات ملکی و نماینده کمیسیون مستقل اصلاحات اداری و خدمات ملکی حضور داشتند.

در کنفرانس نخست پروپوزل مرحله سوم پروژه اسکالرشیب اداره جایکاه توسط نماینده این اداره ارایه گردید.

بعداً پوهنمل عبدالتواب بالاکرزی ضمن قدردانی از کمک های کشور جاپان به افغانستان و موثریت این کمک ها در عرصه های مختلف کشور به ویژه تحصیلات عالی افغانستان گفت که وزارت تحصیلات عالی طی دو دهه اخیر پیشرفت های را حاصل کرده و اکنون بیشترین تمرکز خویش را در بعد کیفی این عرصه معطوف نموده است.

معین علمی وزارت تحصیلات عالی از جانب کشور جاپان خواست تا در برنامه سوم پروژه PEACE تعداد سکالرشیپ ها افزایش یابد و بیشترین توجه در بخش دکتورا به ویژه برای اساتید نهاد های تحصیلی درنظر گرفته شود.

پوهنمل بالاکرزی در مورد تعیین سن کاندیدان بورسیه های متذکره خواهان توجه و همکاری ویژه پوهنتون های جاپان گردید خصوصا برای اعضای کادر علمی که کاندید مقطع دوکتورا می باشند.

بعدا رییسان اداره جایکا با قدردانی از همکاری های وزارت تحصیلات عالی وعده دادند تا روی پیشنهادات وزارت تحصیلات عالی کار نموده و در جلسه هفته آینده که با رییس ارتباط خارجه و تنظیم بورسیه های وزارت تحصیلات عالی انجام می دهند، در رابطه به نهایی سازی پروپوزل یاد شده کار نمایند.

قابل ذکر است که به اساس پروژه PEACE کشور جاپان از سال 2011 میلادی تا کنون بیشتر از 600 تن کارمندان ادارات مختلف افغانستان در مقاطع ماستری و دکتورا در رشته های مرتبط به زراعت، صحت، ساختمانی و تحصیلات عالی به کشور جاپان اعزام شده اند و قرار است مرحله سوم این اسکالرشیپ ها نیز عنقریب آغاز گردد.

آخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۵/۶ - ۱۳:۲۲
Background image

اطلاعیه

لیست ها به لینک ذیل:

 

هرات

 

فراه

 

نیمروز

 

غور

 

بادغیس

شنبه ۱۴۰۴/۵/۴ - ۹:۵۶
Background image

فراخوانی مقالات

تفصیل محور های اصلی و فرعی در لینک ذیل است:

www.mohe.gov.af/sites

بازگشت به اطلاعیه ها

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۵/۶ - ۱۱:۹
Background image

ورکشاپ پنج روزه پیرامون «رهبری پیشرفته پوهنتون» برای هیئت رهبری پوهنتون های امارتی مرکزی، جامعات دینی و شفاخانه های تدریسی برگزار شد.

 

شیخ ضیاء الرحمن الاریوبی معین علمی وزارت تحصیلات عالی در مراسم افتتاحیه ورکشاپ یاد شده گفت که مسوولین باید به مسوولیت های شان متوجه باشند و برای انجام بهتر مسوولیت های شان پلان های. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۵/۵ - ۶:۲۴
Background image

سرپرست وزارت تحصیلات عالی، به مسوولان ریاست‌ های مرکزی و پوهنتون ‌های امارتی در راستای تقویت هرچه بیشتر نظام تحصیلی، هدایات‌ و توصیه‌ های لازم کرد.

محترم شیخ ‌الحدیث مولوی نداء محمد ندیم سرپرست وزارت تحصیلات عالی، در تالار شورای رهبری این وزارت، در حالی که رؤسای ریاست‌ های مرکزی به صورت حضوری و مسوولان پوهنتون ‌های امارتی به گونه. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۳۱ - ۶:۴۷
Background image

به ارزش ۱ میلیون و ۷۸۲ هزار افغانی، کتابخانه عصری و مجهز الکترونیکی در پوهنتون البیرونی افتتاح شد.

کتابخانه یاد شده به هزینه مالی وزارت تحصیلات عالی ایجاد شده است که در مراسم افتتاح آن، مفتی وقایت الله وقار رییس پوهنتون البیرونی بر ضرورت و ارزش کتابخانه صحبت نموده و این کتابخانه را. . .

BACK TO NEWS