پیام تبریکی

جلالتمآب دکتور عباس بصیر با اخذ 197 رای تائید، 22 رد، 13 باطل و 14 رای سفید؛ رای اعتماد نمایندگان مردم در ولسی جرگه را به دست آورده و به حیث وزیر تحصیلات عالی افغانستان تعیین شد .

هیات رهبری و منسوبان وزارت تحصیلات عالی و همچنان هیات رهبری، استادان و منسوبان نهاد های تحصیلات عالی کشور این موفقیت را به جناب ایشان تبریک و تهنیت گفته از خداوند منان پیروزی های مزید را در امور کاری شان آرزو می نمایند.

آخرین اطلاعیه ها

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۱ - ۶:۷
Background image

اطلاعیه عام تصمیم اعطای قرارداد

 

بدین وسیله به تأسی از فقره (2) ماده چهل و سوم قانون تدارکات به اطلاع عموم رسانیده می شود، وزارت تحصیلات عالی در نظر دارد، پروژه ترمیمات (6) عراده وسایط مربوط پوهنتون اسلامی بین . . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۵ - ۹:۲۶
Background image

اطلاعیه عام تصمیم اعطای قرارداد

 

بدین وسیله به تأسی از فقره (2) ماده چهل و سوم قانون تدارکات به اطلاع عموم رسانیده می شود، وزارت تحصیلات عالی در نظر دارد، پروژه تهیه وتدارک سولر سیستم برای جامعه دینی امام محمد(رح) . . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۵ - ۴:۵۵
Background image

بازگشت به اطلاعیه ها