جلسه ای به منظور تهیه و تدوین طرزالعمل معلامات و مراسلات الکترونیکی دایر گردید

baqir_admin
پنجشنبه ۱۳۹۹/۱۰/۱۸ - ۱۱:۳۶
g

به منظور تهیه و تدوین طرزالعمل معلامات و مراسلات الکترونیکی در وزارت تحصیلات عالی، کمیته ای تحت ریاست معین مالی و اداری تشکیل و امور تدویر جلسه نمود.

در این جلسه نخست نوراحمد درویش معین مالی و اداری وزارت تحصیلات عالی الکترونیک سازی معاملات و مراسلات را بخش اساسی حکومت داری الکترونیکی خوانده و تطبیق این سیستم را در تأمین شفافیت، سرعت کار، پاسخگویی، عدالت و سایر مؤلفه های توسعه ارزنده و ضروری خواند.

معین مالی و اداری با استماع نظریات و پیشنهادات اعضای کمیته هدایت داد که تا در مدت یک هفته ساختار طرزالعمل معاملات و مراسلات الکترونیکی آماده  و جهت اقدامات بعدی ارايه گردد.

در این جلسه همچنان به دفتر سخنگوی وزارت تحصیلات عالی نیز وظیفه داده شد که برنامه های آگاهی دهی را جهت آماده سازی کارمندان بخش های مختلف وزارت تحصیلات عالی و واحد های دومی این وزارت بخاطر استفاده موثر از این سیستم راه اندازی نماید.

قابل ذکر است که به اساس ماده 31  قانون معاملات الکترونیکی و امضای الکترونیکی، برای به وزارت خانه ها و ادارات دولتی حق داده شده است تا به منظور تطبیق بهتر احکام این قانون با همکاری ادارات ذیربط مقرره ها را پیشنهاد و لوایح و طرزالعمل ها را وضع نماید.

با تدوین و تطبیق طرزالعمل معاملات و مراسلات الکترونیکی در وزارت تحصیلات عالی روند کاری این وزارت تسریع گردید و سهولت های زیادی در زمینه به وجود خواهد آمد.

آخرین اطلاعیه ها

سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۲/۱۴ - ۷:۱۶
Background image

اطلاعیه عام تصمیم اعطای قرارداد

 

بدین وسیله به تأسی از فقره (2) ماده چهل و سوم قانون تدارکات به اطلاع عموم رسانیده می شود، وزارت تحصیلات عالی در نظر دارد، پروژه تهیه وتدارک ماشین آلات مورد ضرورت مطبعه ریاست اطلاعات . . .

دوشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۱۳ - ۸:۴
Background image

اطلاعیه عام تصمیم اعطای قرارداد

بدین وسیله به تآسی از فقره (2) ماده چهل و سوم قانون تدارکات به اطلاع عموم رسانیده میشود، {وزارت تحصیلات عالی} در نظر دارد، قرارداد پروژه تهیه و تدارک کتب موسسه تحصیلات عالی دایکندی  را . . .

بازگشت به اطلاعیه ها

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۲/۱۴ - ۱۴:۳۲
Background image

جلسه شورای رهبری وزارت تحصیلات عالی تحت ریاست شیخ الحدیث محترم مولوی نداء محمد ندیم سرپرست وزارت تحصیلات عالی امروز دایر شد.

 

در آغاز جلسه سرپرست وزارت تحصیلات عالی در مورد فضیلت ماه مبارک رمضان صحبت نموده گفت که ماه مبارک رمضان ماه صبر، اخلاص و صدقات می باشد و لازم است که مطابق دستورات دین اسلام با. . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۱۲ - ۹:۵۸
Background image

تفاهمنامه همکاری های دو جانبه میان وزارت تحصیلات عالی و اداره ملی حفاظت محیط زیست امضاء شد

 

این تفاهمنامه که از سوی شیخ الحدیث مولوی نداء محمد ندیم سرپرست وزارت تحصیلات عالی و مولوی مطیع الحق خالص رییس عمومی اداره ملی حافظت محیط زیست به امضاء رسیده است هدف از آن استفاده. . .

پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۹ - ۱۶:۴۲
Background image

محترم شیخ الحدیث مولوی نداء محمد ندیم سرپرست وزارت تحصیلات عالی در دفتر کاری اش با اندریکا راتواته معاون یوناما دیدار کرد

 

در آغاز محترم سرپرست وزیر ضمن خوش آمدگویی به معاون یوناما گفت، از اینکه وی وضعیت واقعی افغانستان را از نزدیک مشاهده می کند خوشحال است و گفت که این بسیار مهم است تا حالت واقعی. . .

BACK TO NEWS