جلسۀ نوبتی شورای معینیت امور محصلان دایر شد

baqir_admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۱۰/۲۴ - ۱۰:۴۰
g

جلسۀ نوبتی شورای معینیت امور محصلان وزارت تحصیلات عالی، تحت ریاست پوهندوی سید فرهاد شهید زاده معین امور محصلان وزارت تحصیلات عالی دایر گردید.

در جلسه یاد شده رؤسا و سرپرستان ریاست های ارتباط خارجه و تنظیم بورسیه ها، منابع بشری، امور محصلان دولتی و خصوصی اشتراک داشتند.

محور اساسی این جلسه را بازنگری و معقول سازی تشکیلات ریاست های تحت اثر معینیت امور محصلان به ویژه ریاست های امور محصلان خصوصی و دولتی تشکیل میداد.

معین امور محصلان گفت که ریاست های متذکره تشکیلات خویش را به اساس نیازمندی های شان ترتیب و با ریاست منابع بشری شریک سازند تا در تشکیل سال 1400 گنجانیده شود.

پوهندوی شهیدزاده در مورد طرح ایجاد ریاست آموزش الکترونیک نیز صحبت نموده گفت که طرح یاد شده جهت تنظیم بهتر آموزش های آنلاین و ایجاد یک تهداب درست در این بخش مهم می باشد.

در این جلسه در رابطه به مشکلات کارمندان قراردادی از نگاه عدم دلگرمی به وظیفه، نبود تجربه کاری و سایر مشکلات از این ناحیه و چند مورد دیگر صحبت های همه جانبه صورت گرفته تصامیم لازم اتخاذ گردید.

آخرین اطلاعیه ها

یکشنبه ۱۴۰۴/۱/۳۱ - ۱۱:۸
Background image

اطلاعیه

لینک های ذیل:

  وبسایت

تلیګرام

یکشنبه ۱۴۰۴/۱/۳۱ - ۱۰:۱
Background image

اطلاعیه عام تصمیم اعطای قرارداد

 

بدین وسیله به تأسی از فقره (2) ماده چهل و سوم قانون تدارکات به اطلاع عموم رسانیده می شود، وزارت تحصیلات عالی در نظر دارد، پروژه تهیه و تدارک کتب مورد ضرورت پوهنتون فاریاب را به شرکت . . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۸ - ۴:۷
Background image

اطلاعیه تصمیم اعطای قرارداد

         

بدین وسیله به تأسی ازفقره (2) ماده چهل و سوم قانون تدارکات به اطلاع عموم رسانیده می شود، وزارت تحصیلات عالی در نظر دارد، قرارداد پروژه  ترمیمات اساسی تعمیر آمریت پولی کلینیک . . .

بازگشت به اطلاعیه ها

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۵ - ۱۱:۱۲
Background image

سرپرست وزارت تحصیلات عالی در باره فرمان توشیح شده جدید پیرامون رواج های نادرست و در رابطه به مقام امیر به کارمندان این وزارت سخنرانی کرد


محترم شیخ الحدیث مولوی نداء محمد ندیم سرپرست وزارت تحصیلات عالی در تالار عمومی جلسات این وزارت ضمن بیان فرمان توشیح شده جدید عالیقدر امیرالمؤمنین حفظ الله تعالی پیرامون جلوگیری از رواج. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱/۱۹ - ۸:۵۸
Background image

۹۰میلیون افغانی برای ساخت تعمیر لیلیه موسسه تحصیلات عالی پنجشیر منظور شد

بر اساس لطف خاص ا.ا.ا، ۹۰ میلیون افغانی در سال مالی ۱۴۰۴ هـ.ش برای ساخت تعمیر لیلیه موسسه تحصیلات عالی پنجشیر منظور شده است.
این تعمیر در حال ساخت، ظرفیت حدود هزار تن محصل را دارا می. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱/۱۹ - ۷:۱۴
Background image

معین مالی و اداری وزارت تحصیلات عالی از جریان امتحان جذب استادان برای جامعات دینی ولایت های بلخ و کندز نظارت نمود.


مولوی حافظ محمد حامد حسیب معین مالی و اداری وزارت تحصیلات عالی طی سفر رسمی به ولایت بلخ از جریان امتحان استخدام استادان برای جامعه دینی ولایت بلخ و کندز که در جامعه دینی ولایت بلخ. . .

BACK TO NEWS