معین علمی وزارت تحصیلات عالی با مسوولان پوهنتون کندهار دیدار کرد

baqir_admin
پنجشنبه ۱۳۹۹/۱۰/۲۵ - ۵:۳۰
ل

پوهنمل عبدالتواب بالاکرزی معین علمی وزارت تحصیلات عالی در جریان سفر خویش به ولایت کندهار طی ملاقات های جداگانه با مسوولین و استادان نهاد های دولتی و خصوصی آن ولایت، خواست ها و مشکلات آنان را استماع نمود.

در این دیدار ها اساتید و مسوولان با ابراز خرسندی از تشریف آوری هیات وزارت تحصیلات عالی به ولایت کندهار یک سلسله خواست ها و مشکلات شان را با معین علمی وزارت تحصیلات عالی شریک ساختن.

پوهنمل بالاکرزی در دیدار با مسوولین موسسات تحصیلات عالی خصوصی کندهار روی تطبیق اسناد تقنینی و بلند بردن کیفیت در آن نهاد ها تاکید ورزید.

وی همچنان با اشتراک در شورای علمی پوهنتون کندهار نظریات، مشکلات و طرح های رهبری و اعضای کادر علمی را در قسمت تعیین نسبت و تناسب معقول بین استاد، محصل و کارمندان خدمات ملکی و ظرفیت جذب محصل، بورسیه ها تحصیلی، مشکل غصب زمین پوهنتون در عینو مینه و دیوار احاطه آن، اعمار یک باب مسجد و دیگر پروژه های زیر بنایی، حل مشکل آب جهت سرسبزی محیط پوهنتون، حل مشکل پروژه‌های که‌ سال‌ها قبل آغاز و به پایه ای اکمال نرسیده اند، تاکید بر هماهنگی بیشتر بین پوهنتون ها و ادارات مرکزی وزارت درطی مراحل به‌ موقع اسناد نهاد های ولایتی در مرکز، مشکلات بود و باش استادان ولایات در مرکز، بلند بردن ظرفیت های کارمندان اداری، افزایش بودجه انکشافی و سایر موضوعات را استماع و در مورد پاسخ ارایه نمود.

آخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۵/۶ - ۱۳:۲۲
Background image

اطلاعیه

لیست ها به لینک ذیل:

 

هرات

 

فراه

 

نیمروز

 

غور

 

بادغیس

شنبه ۱۴۰۴/۵/۴ - ۹:۵۶
Background image

فراخوانی مقالات

تفصیل محور های اصلی و فرعی در لینک ذیل است:

www.mohe.gov.af/sites

بازگشت به اطلاعیه ها

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۶ - ۱۴:۱۳
Background image

سرپرست وزارت تحصیلات عالی ضمن اشتراک در مراسم فراغت محصلان پوهنتون غزنی، به ارزش ٣٦ میلیون افغانی، یک پروژه را افتتاح و دو پروژه ای دیگر را در آن پوهنتون به بهره‌ برداری سپرد

 

محترم شيخ الحدیث مولوی نداء محمد ندیم سرپرست وزارت تحصیلات عالی طی سفر رسمی خويش به ولایت غزنی ضمن اشتراک و سخنرانی در مراسم فراغت ۳۹۰ تن از پنج پوهنځی پوهنتون غزنی، به ارزش ٣٦. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۵/۶ - ۱۱:۹
Background image

ورکشاپ پنج روزه پیرامون «رهبری پیشرفته پوهنتون» برای هیئت رهبری پوهنتون های امارتی مرکزی، جامعات دینی و شفاخانه های تدریسی برگزار شد.

 

شیخ ضیاء الرحمن الاریوبی معین علمی وزارت تحصیلات عالی در مراسم افتتاحیه ورکشاپ یاد شده گفت که مسوولین باید به مسوولیت های شان متوجه باشند و برای انجام بهتر مسوولیت های شان پلان های. . .

BACK TO NEWS