معین علمی وزارت تحصیلات عالی طی نشستی طرح کلی در رابطه به ایجاد و معرفی مراکز تحقیقات علمی را که از سوی موسسه تحصیلات عالی التقوا تهیه گردیده بود، استماع کرد.

در آغاز این نشست که با اشتراک نمایندگان پوهنتون های مرکزی دایر شد، دکتور لطف الله خیرخواه معین علمی وزارت تحصیلات عالی پیرامون اهمیت و ضرورت مراکز تحقیقاتی در نهاد های تحصیلی کشور صحبت کرد.
وی گفت که وزارت تحصیلات عالی بنابر اهمیت و نیازمندی کشور به برنامه های تحقیقی، سال گذشته در ۲۵ نهاد تحصیلی معاونیت های تحقیقات را ایجاد کرد تا از این طریق روی پروژه های تحقیقی که کشور ما به آن نیاز دارد کار نمایند.
سپس مسوولان موسسه تحصیلات عالی التقوا طرح پیشنهادی شان را که در رابطه به چگونگی ایجاد، نیازمندی ها، فواید و سایر موضوعات مربوط به مراکز تحقیقی را شامل می گردید ارایه کرده که از جانب اعضای نشست روی آن بحث های همه جانبه صورت گرفت.
در پایان نشست معین علمی وزارت تحصیلات عالی ضمن تشکری از مسوولان موسسه یاد شده، از آنان خواست که در بخش های علوم اجتماعی و طبیعی روی یک مودل مشخص کار و در نشست بعدی آن را ارایه نمایند.