معین مالی و اداری وزارت اطلاعات و فرهنگ با وزیر تحصیلات عالی دیدار کرد

baqir_admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۹/۲۵ - ۵:۴۴
g

مژگان مصطفوی معین مالی و اداری وزارت اطلاعات و فرهنگ با شماری از رؤسای این وزارت، با دکتور عباس بصیر وزیر تحصیلات عالی دیدار نمودند.

در این دیدار معین مالی و اداری وزارت اطلاعات و فرهنگ، ضمن عرض تبریک، تقرر دکتور عباس بصير را به عنوان وزير تحصیلات عالی یک اقدام به جا و مایه امید برای تغییرات مثبت در حوزه تحصیلات عالی افغانستان خواندند.

دکتور عباس بصیر وزير تحصیلات عالی، ضمن خوش آمدید گوی به معین مالی و اداری وزارت اطلاعات و فرهنگ و هیات همراه شان، برنامه ها و راهکار های جدید رهبری وزارت تحصیلات عالی را به آنان توضیح داد و گفت که هدف بنیادی و محوری رهبری وزارت تحصیلات عالی فراهم کردن زمینه آموزش های کاربردی و برابر با معیارهای جهانی است.

وزیر تحصیلات عالی ابراز امیدواری کرد بتواند با راهکارهای جدید انتظارات مردم افغانستان را که کیفیت در حوزه آموزش است برآورده بسازد.

آخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۵/۶ - ۱۳:۲۲
Background image

اطلاعیه

لیست ها به لینک ذیل:

 

هرات

 

فراه

 

نیمروز

 

غور

 

بادغیس

شنبه ۱۴۰۴/۵/۴ - ۹:۵۶
Background image

فراخوانی مقالات

تفصیل محور های اصلی و فرعی در لینک ذیل است:

www.mohe.gov.af/sites

بازگشت به اطلاعیه ها

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۶ - ۱۴:۱۳
Background image

سرپرست وزارت تحصیلات عالی ضمن اشتراک در مراسم فراغت محصلان پوهنتون غزنی، به ارزش ٣٦ میلیون افغانی، یک پروژه را افتتاح و دو پروژه ای دیگر را در آن پوهنتون به بهره‌ برداری سپرد

 

محترم شيخ الحدیث مولوی نداء محمد ندیم سرپرست وزارت تحصیلات عالی طی سفر رسمی خويش به ولایت غزنی ضمن اشتراک و سخنرانی در مراسم فراغت ۳۹۰ تن از پنج پوهنځی پوهنتون غزنی، به ارزش ٣٦. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۵/۶ - ۱۱:۹
Background image

ورکشاپ پنج روزه پیرامون «رهبری پیشرفته پوهنتون» برای هیئت رهبری پوهنتون های امارتی مرکزی، جامعات دینی و شفاخانه های تدریسی برگزار شد.

 

شیخ ضیاء الرحمن الاریوبی معین علمی وزارت تحصیلات عالی در مراسم افتتاحیه ورکشاپ یاد شده گفت که مسوولین باید به مسوولیت های شان متوجه باشند و برای انجام بهتر مسوولیت های شان پلان های. . .

BACK TO NEWS