ورکشاپ تدوین مکانیزم "آموزش حین کار" برای معاونان علمی موسسات تحصیلات عالی دایر شد

Azizorayakhel.admin
شنبه ۱۳۹۹/۶/۱ - ۴:۵۱
ش

ورکشاپ تدوین مکانیزم "آموزش حین کار" برای معاونان علمی موسسات تحصیلات عالی اعتباردهی شده به منظور تسهیل زمینه ارتقای ظرفیت آنها دایر گردید.

این ورکشاپ یک روزه به منظور تحقق اهداف استراتیژی وزارت تحصیلات عالی در زمینه ارتقای ظرفیت معاونان علمی در بخش‌های مدیریت اکادمیک، حقوق و قانون، تحقیقات علمی، تطبیق معیار های تضمین کیفیت و اعتباردهی و نظارت و ارزیابی جهت نهادینه‌ سازی فرهنگ تطبیق واقعی معیارهای اعتباردهی دایر گردید.

پوهنمل عبدالتواب بالاکرزی معین علمی و سرپرست وزارت تحصیلات عالی پیرامون اهمیت وظیفوی معاونان علمی نهادهای تحصیلات عالی صحبت نموده گفت، معاونیت‌های علمی موسسات تحصیلات عالی هسته اساسی و ستون فقرات نظام تحصیلات عالی یک کشور به شمار می‌آیند. وی به معاونان علمی موسسات تحصیلات عالی هدایت داد تا به آمرین دیپارتمنت‌های شان فرصت دهند تا آن‌ها ابتکارات شان را در رابطه به بهبود کیفیت تحصیلات عالی در جلسات دیپارتمنت‌ها و شوراهای علمی شریک سازند.

سرپرست وزارت تحصیلات عالی ضمن تشکری از ریاست تضمین کیفیت و اعتباردهی به منظور تدویر ورکشاپ گفت، با تدوین و تطبیق این میکانیزم می‌‌توان فرهنگ تطبیق معیارهای اعتباردهی را بیشتر در موسسات تحصیلات عالی ترویج داده و نهادینه ساخت.

پوهندوی سید فرهاد شهیدزاده معین امور محصلان وزارت تحصیلات عالی در رابطه به طرح ساختارهای تشکیلاتی رؤسا و معاونان پوهنحی‌ها و آمرین دیپارتمنت‌ها که از طرف وزارت تحصیلات عالی در حال نهایی‌ شدن است، بحث نموده گفت که این طرح به منظور ارتقای ظرفیت اعضای کادر علمی موسسات تحصیلات عالی عملی خواهد شد.

معین امور محصلان گفت که ارتقای ظرفیت استادان را باید در یک چتر بزرگ‌تر در نظر داشت و در میکانیزم آموزش حین کار که در این ورکشاپ روی آن بحث می شود، نیز علاوه نمود تا استادان که در مدیریت کلان موسسات تحصیلات عالی و ادارات دیگر مصدر خدمت می‌شوند، برنامه کوتاه مدت و دراز مدت مدیریت و رهبری را آموخته باشند.

ش

سپس پوهندوی دکتور محمد نعیم عظیمی رییس تضمین کیفیت و اعتباردهی وزارت تحصیلات عالی صحبت نموده گفت، نهادینه‌سازی تضمین کیفیت بر حسب پویایی نظام تحصیلات عالی در سطح ملی و بین‌المللی مستلزم درک و دانش بسیار دقیق از معیارهای پذیرفته شده جهانی است که عمدتا شامل تمامی مسایل از جمله امور اکادمیک، تحقیقات علمی و مدیریت اکادمیک، نظارت و ارزیابی، انکشاف برنامه‌های علمی در سطح یک نهاد تحصیلی می‌باشد.

وی خاطر نشان ساخته افزود، در راستای تطبیق معیارهای فوق، معاونیت‌های علمی موسسات تحصیلات عالی نقش برجسته دارند و ارتقای ظرفیت آنان در امور اداره اکادمیک، مدیریتی، اجرایی و استراتیژیکی یک امر فوق‌العاده مهم در راستای رشد و بهبود کیفیت موسسات تحصیلات عالی محسوب می‌گردد. با این وصف، نیاز است تا نخست ظرفیت معاونان علمی را افزایش داد تا از رهگذر مدیریت موثر اکادمیک زمینه تعالی و بالندگی موسسات تحصیلات عالی کشور را فراهم ساخت.

بعدا اشتراک کنندگان، گروپ‌های مختلف را تشکیل داده و پیرامون موضوعات مطرح بعد از بحث و تبادل نظر اولین مسوده طرزالعمل آموزش حین کار را تدوین نمودند تا بعد از طی مراحل حقوقی به منصه اجرا گذاشته شود.

آخرین اطلاعیه ها

شنبه ۱۴۰۴/۷/۱۲ - ۹:۱۸
Background image

اعلان نتایج امتحانات مراحل عالیه وعالمیه

به تمام علمای کرام ولایت‌های غور، دایکندی و بدخشان که در امتحانات شش ‌روزه مراحل عالیه و عالمیه ماه شوال سال ۱۴۴۶هـ.ق اشتراک کرده و موفق شده‌اند، اطلاع داده می‌شود که می ‌توانند نتایج . . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۰ - ۶:۰
Background image

اطلاعیه عام تصمیم اعطای قرارداد

اطلاعیه عام تصمیم اعطای قرارداد پروژه تدارک 243 قلم ادویه جات مورد ضرورت آمریت پولی کلینیک و امور صحی وزارت تحصیلات عالی:

    بدین وسیله به تأسی ازفقره (2) ماده چهل و سوم قانون . . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۷/۳ - ۷:۱۰
Background image

اعلان برنده گی

 

تاریخ اعلان: ۰۳/۰۷/۱۴۰۴  

تاریخ ختم اعلان: ۱۰/۰۷/۱۴۰۴

عنوان: در رابطه به پروژه تدارک قرطاسیه باب بابت سال مالی ۱۴۰۴ پوهنتون تعلیم وتربیه کابل

شماره دعوتنامه داوطلبی: MOHE/KEU . . .

بازگشت به اطلاعیه ها

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۷/۱ - ۱۵:۱
Background image

وزیر تحصیلات عالی طی گردهمایی بزرگی در پوهنتون هرات، با استادان، محصلان و کارمندان این پوهنتون دیدار و سخنرانی نمود.

 

در گردهمایی یاد شده رئیس شورای علماء، رئیس امر بالمعروف و نهی از منکر، هیئت رهبری پوهنتون هرات، هیئت رهبری پوهنتون‌های خصوصی ولایت هرات، استادان و جمع کثیری از محصلان شرکت کرده بودند. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۳۱ - ۱۴:۳۷
Background image

وزیر تحصیلات عالی طی سفر رسمی به ولایت بادغیس، به ارزش حدود ۴۴ میلیون افغانی کار شماری از پروژه‌ها را در پوهنتون بادغیس افتتاح و در یک گرد همایی بزرگ نیز سخنرانی کرد.

 

پروژه‌ هایی که از سوی شیخ ‌الحدیث مولوی نداء محمد ندیم صاحب وزیر تحصیلات عالی در پوهنتون بادغیس افتتاح شد، شامل ساخت جاده‌ های حلقوی پوهنتون، اعمار مسجد، دیوار احاطوی، دروازه پوهنتون. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۳۱ - ۴:۴۳
Background image

پوهنتون علوم طبی کابل از سه رشته ‌ی طبی خویش، ۲۱۴ تن داکتر را فارغ و طی محفلی با شکوه تقدیم جامعه‌ ی طبی کشور کرد.

محفل یاد شده که در پوهنتون علوم طبی کابل «ابو علی ابن سینا» برگزار شد، شیخ عبدالله سیحان معین امور محصلان وزارت تحصیلات عالی، در حالیکه شماری از مقامات بلند رتبه‌ ا.ا.ا، هیئت رهبری. . .

BACK TO NEWS