کلستر دور دوم مضامین ساینسی (ریاضی، فزیک، کیمیا و بیولوژی) نهاد های تحصیلی کشور به گونه موفقانه به پایان رسید.

nasir_admin
پنجشنبه ۱۴۰۱/۶/۳ - ۱۲:۴۷
Hkkohgcfg

۱۴۴۴/۱/۲۷

۱۴۰۱/۶/۳

مفتي عبدالرؤف فراهي رئیس نصاب تحصیلی وزارت تحصیلات عالی در مراسم پایانی این کلستر از اشتراک کنندگان و متخصصان مضامین ساینس به خاطر کار صادقانه شان در جریان این کلستر قدردانی نمود.

بعدا، نمایندگان تیم بخش های مختلف مضامین ساینسی، از فعالیت های پنج روزه خود در کلستر مذکور، چالش ها و پیشنهادات خود را شریک نمودند.

همچنان، پوهندوی دکتور عبدالجبار څپاند عضو کمیسیون ملی نصاب، هر بخش این برنامه بازنگری و انکشاف نصاب تحصیلی را بررسی نموده و مراسم با دعای خیر و فلاح کشور به پایان رسید.

آخرین اطلاعیه ها

یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۹ - ۴:۱۷
Background image
یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۲ - ۱۱:۶
Background image

اطلاعیه تصمیم اعطای قرارداد

 

بدین وسیله به تأسی ازفقره (2) ماده چهل و سوم قانون تدارکات به اطلاع عموم رسانیده می شود، وزارت تحصیلات عالی در نظر دارد، قرارداد پروژه اعمار دواخانه شفاخانه های کادری مرکز و ولایت . . .

بازگشت به اطلاعیه ها

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۷ - ۱۱:۳۳
Background image

برنامه های جدید دوکتورا، ماستری و لیسانس طی جلسه شورای عالی وزارت تحصیلات عالی ایجاد شد

 

نشست شورای عالی تحصیلات عالی به ریاست محترم شیخ الحدیث مولوی نداء محمد ندیم وزیر این وزارت، با عضویت معین صاحبان وزارت های اقتصاد، مالیه و معارف، هیآت رهبری پوهنتون های مرکزی و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۳ - ۱۵:۵۵
Background image

کنفرانس داخلی سه روزه «انقلاب صنعتی برای توسعه پایدار افغانستان» با ارایه مقالات در پوهنتون البیرونی به پایان رسید

 

کنفرانس داخلی سه روزه که از سوی وزارت تحصیلات عالی در پوهنتون البیرونی کاپیسا آغاز شده بود، با مراسم اختتامیه که در آن داکتر فاروق اعظم مشاور وزارت انرژی و آب، نمایندگان وزارت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۱ - ۱۳:۵
Background image

کنفرانس داخلی «انقلاب صنعتی برای توسعه پایدار افغانستان» در پوهنتون البیرونی آغاز شد

 

در مراسم افتتاحیه کنفرانس یاد شده، وزیر تحصیلات عالی، وزیر صنعت و تجارت، معین علمی وزارت تحصیلات عالی، معاون والی ولایت کاپیسا، شماری از رییس صاحبان وزارت های صنعت و تجارت و تحصیلات. . .

BACK TO NEWS