تفاهم‌نامه همکاری میان ریاست پوهنځی انجنیری معادن پوهنتون بلخ و ریاست حوزه دریایی شمال امضأ گردید

baqir_admin
یکشنبه ۱۳۹۹/۸/۱۸ - ۸:۵۱
ل

تفاهم‌نامه همکاری میان ریاست پوهنځی انجنیری معادن و محیط زیست پوهنتون بلخ و ریاست حوزه دریایی شمال امضأ شد.

هدف از انعقاد این تفاهم نامه ایجاد و توسعه همکاری های علمی - تحقیقی میان پوهنحی انجنیری معادن و محیط زیست پوهنتون بلخ و ریاست عمومی حوزه دریایی شمال میباشد. بر مبنای این توامیت اکادمیک هر دو طرف ظرفیت ها و منابع خود اعم از نیروی بشری، امکانات تخنیکی و بانک های اطلاعاتی را در امر تحقیق و انکشافات علمی در اختیار همدیگر قرار خواهند داد

آخرین اطلاعیه ها

سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۲/۱۴ - ۷:۱۶
Background image

اطلاعیه عام تصمیم اعطای قرارداد

 

بدین وسیله به تأسی از فقره (2) ماده چهل و سوم قانون تدارکات به اطلاع عموم رسانیده می شود، وزارت تحصیلات عالی در نظر دارد، پروژه تهیه وتدارک ماشین آلات مورد ضرورت مطبعه ریاست اطلاعات . . .

دوشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۱۳ - ۸:۴
Background image

اطلاعیه عام تصمیم اعطای قرارداد

بدین وسیله به تآسی از فقره (2) ماده چهل و سوم قانون تدارکات به اطلاع عموم رسانیده میشود، {وزارت تحصیلات عالی} در نظر دارد، قرارداد پروژه تهیه و تدارک کتب موسسه تحصیلات عالی دایکندی  را . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۸ - ۹:۵۴
Background image

اعلان تدارکاتی

بدینوسیله به تاسی ازفقره (2) ماده چهل وسوم  اصول تدارکات به اطلاع عموم رسانیده می شود،  پوهنتون پولی تخنیک کابل در نظردارد قرارداد تهیه وتدارک پروژه سه قلم اجناس ( کمپسوتر لپتاپ،  . . .

بازگشت به اطلاعیه ها

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۲/۱۴ - ۱۴:۳۲
Background image

جلسه شورای رهبری وزارت تحصیلات عالی تحت ریاست شیخ الحدیث محترم مولوی نداء محمد ندیم سرپرست وزارت تحصیلات عالی امروز دایر شد.

 

در آغاز جلسه سرپرست وزارت تحصیلات عالی در مورد فضیلت ماه مبارک رمضان صحبت نموده گفت که ماه مبارک رمضان ماه صبر، اخلاص و صدقات می باشد و لازم است که مطابق دستورات دین اسلام با. . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۱۲ - ۹:۵۸
Background image

تفاهمنامه همکاری های دو جانبه میان وزارت تحصیلات عالی و اداره ملی حفاظت محیط زیست امضاء شد

 

این تفاهمنامه که از سوی شیخ الحدیث مولوی نداء محمد ندیم سرپرست وزارت تحصیلات عالی و مولوی مطیع الحق خالص رییس عمومی اداره ملی حافظت محیط زیست به امضاء رسیده است هدف از آن استفاده. . .

پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۹ - ۱۶:۴۲
Background image

محترم شیخ الحدیث مولوی نداء محمد ندیم سرپرست وزارت تحصیلات عالی در دفتر کاری اش با اندریکا راتواته معاون یوناما دیدار کرد

 

در آغاز محترم سرپرست وزیر ضمن خوش آمدگویی به معاون یوناما گفت، از اینکه وی وضعیت واقعی افغانستان را از نزدیک مشاهده می کند خوشحال است و گفت که این بسیار مهم است تا حالت واقعی. . .

BACK TO NEWS