قرارداد پروژه سیستم انرژی آفتابی 8 نهاد تحصیلی امضاء شد

baqir_admin
چهارشنبه ۱۴۰۰/۳/۲۶ - ۸:۵۵
ل

هشت پوهنتون و مؤسسه تحصیلات عالی دولتی به هزینۀ 11 میلیون افغانی با سیستم انرژی آفتابی مجهز می شود.

عبدالله صوفی زاده رئیس تهیه و تدارکات و سرپرست معینیت مالی و اداری وزارت تحصیلات عالی با امضای موافقت‌نامه با شرکت های برنده در این راستا، تأمین انرژی آفتابی در نهادهای تحصیلات عالی را یک نیازجدی خواند و گفت که با تطبیق این پروژه مشکل نهادهای تحصیلی نورستان، زابل، کندهار، فراه، پکتیا، دایکندی، بلخ و هلمند بابت کاهش انرژی برقی رفع می شود.

صوفی زاده به قراردادکنندگان این پروژه تاکید ورزید که مطابق قانون تدارکات، زمان‌بندی و مواد مندرج در متن موافقت‌نامه کار شان را تکمیل و به وزارت تحصیل عالی تحویل بدهند.

آخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۵/۶ - ۱۳:۲۲
Background image

اطلاعیه

لیست ها به لینک ذیل:

 

هرات

 

فراه

 

نیمروز

 

غور

 

بادغیس

شنبه ۱۴۰۴/۵/۴ - ۹:۵۶
Background image

فراخوانی مقالات

تفصیل محور های اصلی و فرعی در لینک ذیل است:

www.mohe.gov.af/sites

بازگشت به اطلاعیه ها

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۵/۶ - ۱۱:۹
Background image

ورکشاپ پنج روزه پیرامون «رهبری پیشرفته پوهنتون» برای هیئت رهبری پوهنتون های امارتی مرکزی، جامعات دینی و شفاخانه های تدریسی برگزار شد.

 

شیخ ضیاء الرحمن الاریوبی معین علمی وزارت تحصیلات عالی در مراسم افتتاحیه ورکشاپ یاد شده گفت که مسوولین باید به مسوولیت های شان متوجه باشند و برای انجام بهتر مسوولیت های شان پلان های. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۵/۵ - ۶:۲۴
Background image

سرپرست وزارت تحصیلات عالی، به مسوولان ریاست‌ های مرکزی و پوهنتون ‌های امارتی در راستای تقویت هرچه بیشتر نظام تحصیلی، هدایات‌ و توصیه‌ های لازم کرد.

محترم شیخ ‌الحدیث مولوی نداء محمد ندیم سرپرست وزارت تحصیلات عالی، در تالار شورای رهبری این وزارت، در حالی که رؤسای ریاست‌ های مرکزی به صورت حضوری و مسوولان پوهنتون ‌های امارتی به گونه. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۳۱ - ۶:۴۷
Background image

به ارزش ۱ میلیون و ۷۸۲ هزار افغانی، کتابخانه عصری و مجهز الکترونیکی در پوهنتون البیرونی افتتاح شد.

کتابخانه یاد شده به هزینه مالی وزارت تحصیلات عالی ایجاد شده است که در مراسم افتتاح آن، مفتی وقایت الله وقار رییس پوهنتون البیرونی بر ضرورت و ارزش کتابخانه صحبت نموده و این کتابخانه را. . .

BACK TO NEWS