مؤسسه تحصیلات عالی غور در هفتمین دور فراغت 359 محصل را فارغ و برای خدمتگزاری به مردم و کشور تقدیم جامعه نمود.

eshaq_admin
دوشنبه ۱۴۰۱/۹/۲۱ - ۱۰:۴۶
ghjgjhfg

در محفلی که به این مناسبت در آن مؤسسه برگزار گردید، معاون مقام ولایت، قوماندان امنیه ولایت، مسئولین ادارات دولتی آن ولایت، استادان این مؤسسه، علماء، محاسن‌سفیدان، رسانه‌ها، محصلان و اعضای خانواده های فارغان یاد شده اشتراک نموده بودند.
در این محفل، الحاج مولوی احمد الله لبیب قوماندان امنیه به نمایندگی از مقامات محلی ضمن تبریکی به فارغان یاد شده و خانواده های شان، آنان را به ادامه تحصیل و فراگیری علم و دانش هر چی بیشتر تشویق نمود
همچنان شیخ حماس نماینده مقام ولایت در خطاب به محصلان فارغ شده گفت که شما منحیث اشخاص تحصیل کرده در حل مشکلات جامعه تان دست به کار شده و به علمی که کسب نموده اید به آن ارزش قایل شوید که جامعه به شما باورمند باشد.
عبدالعلی لبیب رئیس مؤسسه تحصیلات عالی غور با اشاره به تاریخ پر فراز و نشیب موسسه تحصیلات عالی غور اظهارداشت که این پوهنتون با وجود مشکلات و سختی های روزگار رسالت و مسئولیت خویش را تا کنون به وجه احسن انجام داده است که خوشبختانه امروز نیز حدود 359 محصل از این کانون علمی تقدیم جامعه گردید.
در این محفل مولوی عبدالقدیر عکاشه نماینده جوانان، خطیب شمس الدین یتیم به نمایندگی اولیای محصلان، استاد پژمان به نمایندگی استادان و قاری عصمت الله عصمتی به نمایندگی محصلان  سخنرانی نمودند.
محفل با توزیع تصدیق نامه ها برای فارغان یاد شده و با دعایه خیر و فلاح به پایان رسید.
مورخ: دوشنبه: ۱۸/۵/۱۴۴۴ هـ ق ۲۱/۹/۱۴۰۱ هـ ش ۱۲/۱۱/۲۰۲۲

آخرین اطلاعیه ها

سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۲/۱۴ - ۷:۱۶
Background image

اطلاعیه عام تصمیم اعطای قرارداد

 

بدین وسیله به تأسی از فقره (2) ماده چهل و سوم قانون تدارکات به اطلاع عموم رسانیده می شود، وزارت تحصیلات عالی در نظر دارد، پروژه تهیه وتدارک ماشین آلات مورد ضرورت مطبعه ریاست اطلاعات . . .

دوشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۱۳ - ۸:۴
Background image

اطلاعیه عام تصمیم اعطای قرارداد

بدین وسیله به تآسی از فقره (2) ماده چهل و سوم قانون تدارکات به اطلاع عموم رسانیده میشود، {وزارت تحصیلات عالی} در نظر دارد، قرارداد پروژه تهیه و تدارک کتب موسسه تحصیلات عالی دایکندی  را . . .

بازگشت به اطلاعیه ها

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۲/۱۴ - ۱۴:۳۲
Background image

جلسه شورای رهبری وزارت تحصیلات عالی تحت ریاست شیخ الحدیث محترم مولوی نداء محمد ندیم سرپرست وزارت تحصیلات عالی امروز دایر شد.

 

در آغاز جلسه سرپرست وزارت تحصیلات عالی در مورد فضیلت ماه مبارک رمضان صحبت نموده گفت که ماه مبارک رمضان ماه صبر، اخلاص و صدقات می باشد و لازم است که مطابق دستورات دین اسلام با. . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۱۲ - ۹:۵۸
Background image

تفاهمنامه همکاری های دو جانبه میان وزارت تحصیلات عالی و اداره ملی حفاظت محیط زیست امضاء شد

 

این تفاهمنامه که از سوی شیخ الحدیث مولوی نداء محمد ندیم سرپرست وزارت تحصیلات عالی و مولوی مطیع الحق خالص رییس عمومی اداره ملی حافظت محیط زیست به امضاء رسیده است هدف از آن استفاده. . .

پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۹ - ۱۶:۴۲
Background image

محترم شیخ الحدیث مولوی نداء محمد ندیم سرپرست وزارت تحصیلات عالی در دفتر کاری اش با اندریکا راتواته معاون یوناما دیدار کرد

 

در آغاز محترم سرپرست وزیر ضمن خوش آمدگویی به معاون یوناما گفت، از اینکه وی وضعیت واقعی افغانستان را از نزدیک مشاهده می کند خوشحال است و گفت که این بسیار مهم است تا حالت واقعی. . .

BACK TO NEWS