ورکشاپ تحلیل محیطی برای پلان استراتیژیک پنج ساله پوهنتون پولی تخنیک کابل دایر شد
ورکشاپ دو روزه تحلیل محیطی برای پلان استراتیژیک پنج ساله پوهنتون پولی تخنیک کابل امروز دایر گردید.
دکتور عباس بصیر وزیر تحصیلات عالی، در محفل افتتاح این ورکشاپ ضمن قدردانی از پوهنتون پولی تخنیک کابل گفت که داشتن پلان استراتیژیک یک امر مهم در راستای تعیین و تشخیص مسیر رسیدن به اهداف پوهنتون ها می باشد.
وی اظهار داشت که انتظار ما از پوهنتون پولی تخنیک کابل این است که به عنوان یک پوهنتون فنی و تخنیکی مطابق اولویت های اساسی کشور که شامل معادن، آب، صنعت، زراعت، محیط زیست، انرژی و سایر بخش ها می شود، زمینۀ برنامه های تحقیقات علمی شان را گسترش داده و طرح های مشخص شان را در این بخش داشته باشند.
وزیر تحصیلات عالی گفت که در تدوین پلان یاد شده مشوره های ادارات ذیربط و شناخت چالش ها فرا راه آن مهم بوده و در این قسمت باید توجه جدی صورت گیرد.
وی اضافه کرد که قرار است پلان استراتیژیک سوم وزارت تحصیلات عالی الی اخیر سال جاری نیز تکمیل گردد. به گفته وزیر تحصیلات عالی مرتبط بودن دانش، تحقیق و پژوهش پوهنتون های کشور در جهت برآورده ساختن نیاز های روز مارکیت و تقاضای بازار کار بسیار مهم و اساسی می باشد که در پلان های استراتیژیک پوهنتون ها باید به آن توجه جدی صورت گیرد.
دکتور عباس بصیر بر بلند بردن ظرفیت های جذب نهاد های تحصیلی کشور تاکید نموده از مسوولان نهاد های تحصیلی خواست تا در زمینه طرح های شان را با مقام وزارت شریک ساخته تا در مورد اقدامات لازم صورت گیرد.
همچنان پوهنوال عبدالرشید اقبال رییس پوهنتون پولی تخنیک کابل گفت که پلان استراتیژیک جدید متفاوت با پلان قبلی بوده و این پلان در حالی تدوین می گردد که پوهنتون پولی تخنیک کابل اعتبار اکادمیک خویش را به دست آورده است و می تواند مطابق نیاز های فعلی و 5 سال آینده برنامه های خویش را تدوین نماید.
قابل ذکر است که در جریان دو روز ورکشاپ اشتراک کنندگان در گروپ های کاری شان روی خطوط اساسی پلان استراتیژیک کار های گروپی نموده که بعد از ارایه و توحید با مقام رهبری وزارت تحصیلات عالی شریک ساخته می شود.