ورکشاپ ده روزه (تهیه چارچوب برنامه) از سوی ریاست تضمین کیفیت و اعتبار دهی وزارت تحصیلات عالی به هدف ارزیابی و اعتبار دهی پوهنځی اقتصاد پوهنتون ننگرهار راه اندازی شده بود پایان یافت

naser_admin
جمعه ۱۴۰۳/۹/۳۰ - ۱۳:۸
Dghjkknvcx

استاد شاکر وحیدی رئیس تضمین کیفیت و اعتبار دهی وزارت تحصیلات عالی در مراسم ختم این ورکشاپ که مسؤلین پوهنتون ننگرهار، استادان پوهنځی اقتصاد این پوهنتون، استادان، آمرین بخش های پوهنځی اقتصاد و بخش تضمین کیفیت مؤسسه تحصیلات عالی خصوصی خراسان، التقوا، الفلاح و آریانا اشتراک داشتند، صحبت نموده بیان داشت که، وزارت تحصیلات عالی در نظر دارد، تا به تمام بخش های نهاد های تحصیلی امارتی و خصوصی برنامه ارزیابی و اعتبار دهی را راه اندازی نماید، با توجه به این هدف روی این برنامه در پوهنځی اقتصاد پوهنتون ننگرهار عملا کار میشود.

 

همچنان پوهندوی احسان الله ناصح معاون امور علمی پوهنتون متذکره از این اقدام وزارت تحصیلات عالی ابراز خرسندی کرده، این چارچوب را یک گام مهم و اساسی در حصه بهترشدن تمام بخش های پوهنځی اقتصاد عنوان کرد.

 

قابل یاد آوری است چارچوب که از طرف متخصصین تهیه شده، تمام پوهنځی های اقتصاد نهاد های تحصیلی امارتی و خصوصی ارزیابی و بادر نظر داشت آن سند اعتبار دهی برای شان داده میشود.

آخرین اطلاعیه ها

چهارشنبه ۱۴۰۴/۳/۷ - ۹:۳۳
Background image

اطلاعیه تصمیم اعطای قرارداد

 

موضوع : پروژه اعمار دیوار احاطه وزارت تحصیلات عالی و یک سمت پوهنتون کابل الی چوک دهبوری

بدین وسیله به تأسی ازفقره (2) ماده چهل و سوم قانون تدارکات به اطلاع عموم رسانیده می شود، وزار . . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۳/۷ - ۶:۲۴
Background image

اطلاعیه!

ریاست عمومی تخصصات و جامعات دینی در نظر دارد تا به علماء کرام کتگوری های ذیل زون کابل که اسامی ‌شان در لست‌ های ذکر شده لینک ها باشد، اسناد توزیع نماید: 
شعبان لست سوم زون کابل
لست جدید . . .

بازگشت به اطلاعیه ها

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۳/۱۱ - ۱۲:۲۶
Background image

سرپرست وزارت تحصیلات عالی طی سفر رسمی به ولایت پنجشیر، از موسسه تحصیلات عالی این ولایت دیدار به عمل آورد.

 

هدف از این سفر، بررسی وضعیت عمومی موسسه تحصیلات عالی پنجشیر، انتخاب محل اعمار لیلیه برای این موسسه، ارزیابی روند تدریس و آموزش، استماع مستقیم نظریات، مشکلات و پیشنهادات مسوولان،. . .

جمعه ۱۴۰۴/۳/۹ - ۱۳:۵۱
Background image

سرپرست وزارت تحصیلات عالی ضمن دیدار از پوهنتون پولی‌تخنیک کابل، طی یک نشست فوق‌العاده با مسئولان و رییسان پوهنځی‌ها این پوهنتون دیدار نمود

محترم شیخ‌الحدیث مولوی نداء محمد ندیم صاحب سرپرست وزارت تحصیلات عالی در این نشست پوهنتون پولی‌تخنیک کابل را یکی از مراکز معتبر علمی و تاریخی در سطح کشور خوانده و از تلاش‌های خستگی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۳/۷ - ۸:۸
Background image

نهاد های تحصیلی امارتی و خصوصی ۱۴ ولایت کشور نظارت و ارزیابی گردید.

 

هیئت موظف ریاست نظارت و ارزیابی امور اکادمیک وزارت تحصیلات عالی امور علمی، اداری و تدریسی نهاد های امارتی و خصوصی ولایت های کندهار، هلمند، نیمروز، فراه، ارزگان، زابل، غزنی، میدان. . .

BACK TO NEWS