وزیر تحصیلات عالی، وضعیت لیلیه های ذکور و اناث پوهنتون کابل را بررسی کرد

baqir_admin
شنبه ۱۴۰۰/۱/۱۴ - ۴:۱۶
g

دکتور عباس بصیر وزیر تحصیلات عالی،  وضعیت لیلیه های ذکور و اناث پوهنتون کابل را بررسی کرد و مشکلات محصلان را استماع نمود.

در این بررسی که صورت گرفت، نور احمد درویش معین مالی و اداری وزارت تحصیلات عالی، پوهاند دکتور محمد عثمان بابری رئیس پوهنتون کابل و شماری از مسوولان وزارت تحصیلات عالی و پوهنتون کابل نیز حضور داشتند.

دکتور عباس بصیر وزیر تحصیلات عالی ضمن بررسی از بخش های مختلف لیلیه های یاد شده، به ویژه طعام خانه و آشپزخانه لیلیه ها در نشست های جداگانه با محصلان شامل لیلیه های اناث و ذکور؛ خواست ها و مشکلات آنان را استماع نمود.

دکتور عباس بصیر با اشاره به برنامه های اصلاحی و آکادمیک وزارت تحصیلات عالی، گفت که وزارت تحصیلات عالی تلاش دارد تا بادرنظرداشت امکانات مالی خویش، وضعیت لیلیه ها را خوبتر و بهتر سازد.

وی اضافه کرد که وزارت تحصیلات عالی روی استقلالیت مالی و اکادمیک نهاد ها تحصیل کشور از مدت به این سو کار را آغاز نموده است که با تطبیق آن پوهنتون های کشور قادر خواهند بود تا مصارف خویش را از طریق چشمه های عایداتی که در این نهاد ها وجود دارد، به دست آورند.

وزیر تحصیلات عالی در قسمت مشکلات و خواست های محصلان لیلیه ذکور و اناث، هدایت داد تا یک هئیت متشکل از بخش های ذیربط وزارت تحصیلات عالی و پوهنتون کابل ایجاد و تمام مشکلات لیلیه های یاد شده را از نزدیک بررسی و گزارش آن را با مقام وزارت تحصیلات عالی شریک سازند

وی همچنان از محصلان خواست که در کنار کسب علم و دانش، به وحدت ملی، هم زیستی و هم پذیری توجه جدی نموده و این روحیه را بعد از تحصیل در میان خانواده و ولایات شان تقویت و پرورش دهند.

قابل ذکر است که در لیلیه ذکور پوهنتون کابل حدود 1500 تن محصل پسر و در لیلیه اناث حدود 1600 تن محصل دختر از خدمات لیلیه استفاده می نمایند.

آخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۴/۵/۶ - ۱۳:۲۲
Background image

اطلاعیه

لیست ها به لینک ذیل:

 

هرات

 

فراه

 

نیمروز

 

غور

 

بادغیس

شنبه ۱۴۰۴/۵/۴ - ۹:۵۶
Background image

فراخوانی مقالات

تفصیل محور های اصلی و فرعی در لینک ذیل است:

www.mohe.gov.af/sites

بازگشت به اطلاعیه ها

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۵/۶ - ۱۱:۹
Background image

ورکشاپ پنج روزه پیرامون «رهبری پیشرفته پوهنتون» برای هیئت رهبری پوهنتون های امارتی مرکزی، جامعات دینی و شفاخانه های تدریسی برگزار شد.

 

شیخ ضیاء الرحمن الاریوبی معین علمی وزارت تحصیلات عالی در مراسم افتتاحیه ورکشاپ یاد شده گفت که مسوولین باید به مسوولیت های شان متوجه باشند و برای انجام بهتر مسوولیت های شان پلان های. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۵/۵ - ۶:۲۴
Background image

سرپرست وزارت تحصیلات عالی، به مسوولان ریاست‌ های مرکزی و پوهنتون ‌های امارتی در راستای تقویت هرچه بیشتر نظام تحصیلی، هدایات‌ و توصیه‌ های لازم کرد.

محترم شیخ ‌الحدیث مولوی نداء محمد ندیم سرپرست وزارت تحصیلات عالی، در تالار شورای رهبری این وزارت، در حالی که رؤسای ریاست‌ های مرکزی به صورت حضوری و مسوولان پوهنتون ‌های امارتی به گونه. . .

BACK TO NEWS