پانزدهمین کنفرانس ملی تکنالوژی معلوماتی در وزارت تحصیلات عالی دایر شد
پانزدهمین کنفرانس ملی تکنالوژی معلوماتی تحت عنوان "تطبیق استراتژی دیجیتالی" امروز در وزارت تحصیلات عالی برگزار گردید.
در محفل افتتاح این کنفرانس داکترحمد الله محب مشاور امنیت ملی ریاست جمهوری، فهیم هاشمی سرپرست وزارت مخابرات و تکنالوژی معلوماتی، پوهاند دکتور بری صدیقی معین امور محصلان وزارت تحصیلات عالی، دکتور احمد سیر مهجور معین مالی و اداری این وزارت، داکتر نذیر احمد پیروز استاد پوهنتون تخنیکی برلین و رییس مرکز خلاقیت های تکنالوژی معلوماتی، تعدادی از رؤسای ادارات مرکزی وزارت تحصیلات عالی، استادان و محصلان اشتراک ورزیده بودند.
پوهاند بری صدیقی معین امور محصلان وزارت تحصیلات عالی گفت که این وزارت در راستای حکومت داری شفاف و دیجیتالی کردن سیستم عرضه خدمات، تلاش های زیادی نموده است. دکتور صدیقی رسیدن به شفافیت، حکومت داری خوب و ایجاد سهولت در عرصه عرضه خدمات بهتر را منوط به ترویج فرهنگ حکومت داری الکترونیکی و تقویت آن در نظام اداری افغانستان خواند.
پوهاند بری صدیقی باشرح مهم ترین دستاورد های این وزارت، ابراز امید واری کرد تا با نهادینه کردن فرهنگ استفاده از تکنالوژی مدرن و طرح و توسعه آن تغییرات اثر بخشی در شیوه عرضه خدمات علمی و اداری افغانستان به وجود بیاید.
بعدا دوکتور حمدالله محب مشاور امنیت ملی، برگزاری پانزد همین کنفرانس ملی تکنالوژی معلوماتی در وزارت تحصیلات عالی را نشان دهنده بروز تغییرات در این وزارت خواند و برتلاش های بیشتر برای ترویج این سیستم تاکید وزرید.
مشاور امنیت ملی افغانستان تکنالوژی معلوماتی را برای پیشرفت کشور مهم خواند و گفت در کنار ظرفیت داشتن تکنالوژی، ظرفیت بکارگیری از آن نیز باید در ادارات دولتی تقویت و حمایت شود تا به صورت تدریجی زمینه برای حکومت داری الکترونیکی به گونه همه جانبه فراهم گردد.
وی از دوکتور نذیر احمد پیروز که از چندین سال به این سو در راستای تقویت تکنالوژی معلوماتی تلاش میورزد و همچنان از کمک های پوهنتون تخنیکی برلین در زمینه ابراز قدردانی نمود.
فهیم هاشمی سرپرست وزارت مخابرات وتکنالوژی معلوماتی موضوع استفاده از تکنالوژی را باعث تغییر مثبت در مدیریت اداری کشور خواند و گفت:" اولین شرط موفقیت در استفاده از تکنالوژی، درک اهمیت آن و هماهنگ کردن نیازهایمان است." آقای هاشمی هم چنان گفت که دیدگاه وسیعی در حکومت وجود دارد تا با ساختن یک آجندای بزرگ، به تغییراتی دست یابیم که عرضه خدمات را ساده و شرایط پیشرفت را فراهم سازد.
همچنان پیام سفیر جمهوری آلمان در کابل نیز به خوانش گرفته شد که در آن حمایت کشور متبوعش را در عرصه پیشرفت تکنالوژی معلوماتی در افغانستان ابراز داشته و از کمک های آن کشور در زمینه یاد آوری نموده است.
داکتر نذیر احمد پیروز رییس مرکز خلاقیت های تکنالوژی معلوماتی روی پروسه ساختار استراتژی دیجیتالی معلومات داده طی یک پریزنتیشن، در رابطه به چگونگی ساختار این استراتیژی، امنیت، هماهنگی و تطبیق موثر آن توضیحات داد.
در اخیر برنامه پنج تن از محصلان پوهنتون ها مختلف کشور که خلاقیت های شان در نمایشگاه تکنالوژی معلوماتی حایز مقام های برتر شده بود پروژه های شانرا به معرفی گرفتند.
این محفل با توزیع جوایز و تقدیر نامه ها به محصلان خلاق در عرصه تکنالوژی معلوماتی خاتمه یافت.
قرار است طی دور روز دیگر کنفرانس، سه ورکشاپ در بخش های آموزش، تنظیم و مدیریت دیجیتلی به اشتراک استادان و محصلان رشته کمپیوتر ساینس دایر گردد.