پوهنتون فاریاب نظریات شهروندان میمنه را در مورد حفظ محیط زیست جمع آوری نمود
پوهنتون فاریاب در جریان سمستر خزانی سال 1398، به هدف حفظ محیط زیست و تقویت فرهنگ شهر نشینی؛ طی یک نظر سنجی نظریات 2653 تن از شهروندان شهر میمنه را که شامل دکانداران، کسبه کاران و مردم عام می گردد جمع آوری و نتایج آن را با ادارات ذیربط شریک ساخت.
محفلی که به این مناسبت در پوهنتون فاریاب دایر گردید، در آن مسوولین، استادان و محصلان پوهنتون فاریاب، روسای شاروالی شهر میمنه، محیط زیست، عدلیه و نمایندگان سایر ادارات دولتی و غیر دولتی، اشتراک داشتند.
در آغاز پوهنمل دوکتور محمد اسماعیل قیوم اوغلی رئیس پوهنحی حقوق و علوم سیاسی پوهنتون فاریاب در رابطه به پروسه نظر سنجی یا شده معلومات ارایه نموده گفت، بر اساس پلان که این پوهنحی روی دست گرفت؛ فورم آگاهی دهی حقوقی را تهیه و در آن "فواید محیط زیست سالم، اضرار محیط زیست آلوده، موقف دین مقدس اسلام در مورد، قوانین و مویدات جزای آلوده کننده گان محیط زیست، شهرت محصل (به عنوان آگاهی دهنده)، شهرت مصاحبه شونده گان و سوالات (پرسشنامه برای جمع آوری نظریات شهروندان)" تذکر یافته و هر محصل مکلف به جمعآوری ده فورم از شهروندان شهر میمنه گردید.
به گفته وی از این پروسه دو هدف کلی دنبال شد که شامل عیار ساختن محصلان در راستای عرضه خدمات به مردم مطابق نیازهای آنان و آشنایی با کار های عملی و روش تحقیقات ساحوی و از سوی دیگر، محصلان از این طریق نمره سیمینار و فعالیت های صنفی شان را نیز اخذ نمودند.
بعداً پوهنیار فیروز اوزبیک کریمی رئیس پوهنتون فاریاب از فعالیتها، عرضه خدمات و دستآورد های این پوهنحی به نیکی یاد نموده، اظهار داشت، جای خورسندی است که مسوولین، استادان و محصلان پوهنحی حقوق و علوم سیاسی پوهنتون فاریاب با ابتکار خاص شان از چهار دیوار پوهنتون به جاده ها رفته در مورد اضرار محیط آلوده به مردم آگاهی داده و از این طریق روابط شهروندان را با جامعه اکادمیک تقویت بخشیدند.
همچنان در این محفل انجنیر احمد جاوید کیوان، شاروال میمنه ضمن سپاسگزاری از پوهنتون فاریاب گفت که پوهنتون فاریاب با ارائه آگاهی دهی، نظر سنجی و عرضه خدمات ارزنده به مردم در رابطه به حقوق و وجایب شهروندان با استناد به مواد قانون توانسته اند همه شهروندان شهر میمنه را متوجه مسوولیت های شان در قبال محیط ماحول شان نماید.
احمد فهیم فرهمند رئیس محیط زیست ولایت فاریاب، فعالیتهای علمی و عرضه خدمات محصلان پوهنتون فاریاب نسبت به حفظ محیط زیست را به نیکی یاد نموده افزود که خوشبختانه امروز ما شاهد سهم گیری محصلان پوهنتون فاریاب در مسایل ملی هستیم و این حرکت ما را به آینده بهتر امیدوارتر می سازد.
محفل با تسلیم دهی رسمی نتایج نظر سنجی یاد شده به ادارات ذیربط ولایت فاریاب خاتمه یافت.