مراسم فاتحه خوانی و اتحاف دعا بر روان پاک شهدای اخیر پوهنتون کابل برگزار شد

baqir_admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۸/۲۰ - ۱۲:۰
ل

مراسم فاتحه خوانی و اتحاف دعا برروان پاک شهدای اخیر پوهنتون کابل امروز از سوی وزارت تحصیلات عالی و پوهنتون کابل در صحن این پوهنتون برگزار شد.

در این مراسم حامد کرزی رئیس جمهور اسبق کشور، داکتر عبدالله عبدالله رئیس شورای عالی مصالحه ملی، هیأت رهبری وزارت تحصیلات عالی، مسوولین استادان و محصلان چهار پوهنتون مرکزی و اعضای خانواده های محصلان شهید اشتراک نموده بودند.

داکترعبدالله عبدالله رئیس شورای عالی مصالحه ملی با ابراز تسلیت به خانواده های قربانیان، حمله بر پوهنتون کابل را یک جنایت عنوان کرده گفت: " وقتی مراکز علمی، مکاتب و مدارس مورد حمله قرار می گیرند؛ هدف شان صرف خاموش ساختن چراغ علم و دانش در کشور می باشد تا بتوانند در تاریکی با جهل، تعصب و تبعیض حکمروایی نمایند."

داکتر عبدالله اضافه کرد: "هر زمانیکه این حادثه باعث شکست و تضعیف روحیه محصلان و استادان شود، گروه های جنایت کار موفق خواهند شد."

رئیس شورای عالی مصالحه همچنان از دولت خواست ؛تا به خواست های مشروع و قابل تطبیق محصلان از جمله امنیت پوهنتون ها، رسیدگی به اصل قضیه حمله بر پوهنتون و عاملان آن و برخورد غیر سیاسی به موضوعات مرتبط به پوهنتون، توجه جدی صورت گیرد.

دکتور عباس بصیر نامزد وزیر و سرپرست وزارت تحصیلات عالی رویداد پوهنتون کابل را یک جنایت بشری خواند.

ش

وی در کنار ارایه چشم دیدش بعد از حادثه از محل رویداد گفت: "من اطمینان دارم که چنین حرکت های بزدلانه اراده قاطع جوان ما را به روشنایی، توسعه و بازسازی افغانستان متزلزل نخواهد کرد." وی گفت که محصلان مجروح در شفاخانه علی آباد در حالیکه که وضعیت خوبی هم نداشتند، اظهار نمودند که چنین حملات ددمنشانه و بزدلانه هرگز اراده شان را برای رسیدن به قلعه های علم و دانایی متزلزل نخواهد ساخت

سرپرست وزارت تحصیلات عالی ضمن قدردانی از رهبری پوهنتون کابل بابت مدیریت اوضاع پوهنتون کابل و تیم جراحان شفاخانه کادری علی آباد بخاطر تداوی به موقع مجروحان و ابراز تسلیت به خانواده مجروحان حادثه گفت که وزارت تحصیلات عالی با ارگان های امنیتی کشور یکجا از نزدیک روی امنیت بهتر و بیشتر نهاد های تحصیلی کشور کار می نمایند تا چنین حوادث تکرار نگردد.

سرپرست وزارت تحصیلات عالی اطمینان داد که مراکز علم و دانش در افغانستان پرشورتر و گرمتر از پیش خواهد شد.

در این مراسم پوهاند دکتور محمد عثمان بابری رئیس پوهنتون کابل نیز صحبت نموده گفت که پوهنتون کابل طی حدود 90 سال فعالیت خویش در پهلوی ارایه خدمات علمی و تربیه جوانان از سراسر کشور، نقش اساسی در پیشرفت و انکشاف مادی و معنوی افغانستان داشته است که حمله ظالمانه 12 عقرب بر این پوهنتون را نمی توان هیچ گونه توجیه کرد.

ش

همچنان محمد خالد امین به نمایندگی از خانواده های شهدا صحبت نموده از رهبری وزارت تحصیلات عالی و پوهنتون کابل بابت یاد بود و گرامی داشت از شهدای حادثه قدردانی کرده گفت که آرمان محصلان شهید تامین صلح سراسری در کشور بود. موصوف از همه خواست تا برای رسیدن به این آرمان تلاش نمایند.

در این مراسم همچنان سخنرانان در رابطه به نقش اسلام بر علم و معرفت در رشد و تکامل جامعه، نیاز به امنیت در افغانستان، چگونگی روحیه دهی برای محصلان، جایگاه پوهنتون و تاثیرگذاری آن بر جامعه، زنده نگهداشتن یاد شهدای حادثه 12 عقرب و برگشت پوهنتون به روال عادی آن صحبت نمودند.

ش

محفل با اتحاف دعا بر روان شهدای حادثه یاد شده و شفای عاجل برای مجروحان خاتمه یافت.

آخرین اطلاعیه ها

یکشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۵ - ۹:۲۶
Background image

اطلاعیه عام تصمیم اعطای قرارداد

 

بدین وسیله به تأسی از فقره (2) ماده چهل و سوم قانون تدارکات به اطلاع عموم رسانیده می شود، وزارت تحصیلات عالی در نظر دارد، پروژه تهیه وتدارک سولر سیستم برای جامعه دینی امام محمد(رح) . . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۵ - ۴:۵۵
Background image
شنبه ۱۴۰۴/۳/۲۴ - ۱۰:۵۵
Background image

اطلاعیه تصمیم اعطای قرارداد

 

بدین وسیله به تأسی ازفقره (2) ماده چهل و سوم قانون تدارکات به اطلاع عموم رسانیده می شود، وزارت تحصیلات عالی در نظر دارد، قرارداد پروژه  بازسازی سرک های داخلی موسسه تحصیلات عالی لوگر . . .

بازگشت به اطلاعیه ها

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۲ - ۱۰:۱۰
Background image

معین علمی وزارت تحصیلات عالی در سومین مجمع جهانی کازان شرکت کرد.

 

شیخ ضیاءالرحمن الاریوبی، معین علمی وزارت تحصیلات عالی ا.ا.ا در سومین مجمع جهانی وزرای تحصیلات عالی و معارف که در شهر کازان، پایتخت جمهوری تاتارستان فدراسیون روسیه برگزار شد، اشتراک. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۲ - ۴:۴۴
Background image

Senior Delegation from the Ministries of Higher Education and Education of the Islamic Emirate of Afghanistan Discusses Expansion of Academic Cooperation with Deputy Minister of Education of Russia

 

Sheikh Zia-ur-Rahman Al-Aryoubi, the Deputy Minister for Academic Affairs at the Ministry of Higher Education, and Mawlawi Sakhaullah Saeed, Deputy Minister of Education, along with. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۱ - ۱۰:۳۳
Background image

هیئت عالی رتبه وزارت های تحصیلات عالی و معارف ا.ا.ا با معین وزارت معارف روسیه در مورد گسترش همکاری های علمی بحث و گفتگو کردند.

 

شیخ ضیاء الرحمن الاریوبی، معین علمی وزارت تحصیلات عالی، مولوی سخا الله سعید معین وزارت معارف و هیئت همراه شان در حاشیه سومین فورم بین المللی وزرای تحصیلات عالی و معارف در شهر کازان،. . .

BACK TO NEWS